Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Μαρινέλλα τέλη Ιουλίου στο Φρούριο

Μαρινέλλα
04 Ιουλίου 2016 / 16:38

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η παράσταση με τα πέντε sold out στο θέατρο Παλλάς της Αθήνας και στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης, για μια μοναδική βραδιά στο παλαιό φρούριο της Κέρκυρας τη Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 21:30.

Η Μαρινέλλα πλαισιωμένη από τη Φιλαρμονική Ομόνοια Γαστουρίου γνωστή για την εξαιρετική της ποιότητα με παραστάσεις που την οδήγησαν μέχρι τα θέατρα του Broadway στη Νέα Υόρκη, τη Χορωδία Αχάραβης, Νικόλαος Πουλιάσης άρτια προετοιμασμένη και πιο ώριμη από ποτέ, τον Κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κοντό, που δίπλα στη Μαρινέλλα θυμίζει εποχές της μουσικής, που όλοι νοσταλγούμε, και από 150 παιδικές φωνές των παιδικών χορωδιών του ωδείου Κέρκυρας, της Αχαράβης και της Ιόνιας Διασχολικής Χορωδίας, υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα μουσικό υπερθέαμα!!!
Η παράσταση που χιλιάδες θεατών απόλαυσαν στη διάρκεια του φετινού Χειμώνα και θα συνεχιστεί και τον επόμενο, χαρακτηρίστηκε από το πολύ υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο και θα μας ταξιδέψει σε όλες τις δεκαετίες του ποιοτικού τραγουδιού. Μια συνεργασία σταθμός για το πολιτισμό της Κέρκυρας, που θα έχουμε τη τύχη και τη χαρά να τη παρακολουθήσουμε σε έναν από τους ομορφότερους χώρους του νησιού. Οι υπεύθυνοι της παράστασης υπόσχονται μια μουσική έκπληξη με τη σύμπραξη πολύ σπουδαίου και πολύ αγαπητού στη Κέρκυρα ατόμου σαν guest στη συναυλία αυτή. Διευθύνει ο αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης Ενορχήστρωση: Νίκος Αναδολής- Μανόλης Ανδρουλιδάκης Οργάνωση-σχεδιασμός: Δημήτρης Μαργιολάς -Νίκος Δημητρόπουλος Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά Διδασκαλία παιδικών χορωδιών: Αγάθη Κοσκινά, Πέλυ Κοντογούρη, Όλγα Κουτσουκαλη Προπώληση εισητηρίων: Μουσικός Οίκος Βρυώνη(Ματζάρου 40) Speedex Courier(Nέο Λιμάνι) έναρξη προπώλησης 7/7/2016 Tιμή:15ευρώ Πόρτα:18ευρώ Παραγωγή: Cricos Production