Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκθεση «ανακύκλωση ΤΕΧΝΗέντως» στον Ανεμόμυλο

ΤΕΧΝΗέντως
26 Αυγούστου 2021 / 14:29
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

"Δίνω μια δεύτερη ευκαιρία σε αντικείμενα, όπως π.χ. γυάλινα βαζάκια, κονσερβοκούτια, ξύλα θαλάσσης κλπ, να υπάρξουν σε μία άλλη βερσιόν, άλλη εικόνα κι άλλη...χρήση!"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έκθεση με τίτλο  «Ανακύκλωση ΤΕΧΝΗέντως» πραγματοποιεί η Μαρία Σκιαδοπούλου Μεσημέρη, στον Ανεμόμυλο στη Γαρίτσα από την 1η Σεπτέμβρη. Όπως είπε και η ίδια στο enimerosi.com: «δίνω μια δεύτερη ευκαιρία σε αντικείμενα, όπως π.χ. γυάλινα βαζάκια, κονσερβοκούτια, ξύλα θαλάσσης κλπ, να υπάρξουν σε μία άλλη βερσιόν, άλλη εικόνα κι άλλη...χρήση! Χαριτωμένα και χρηστικά πάντα! Η δημιουργική χαρά πάντα ανανεώνει το δυναμικό μου, μ΄εμπνέει και την ίδια στιγμή με γειώνει.... κι επιβεβαιώνει ότι.... είμαι στο προσωπικό μου μονοπάτι... αυτό, για το οποίο γεννήθηκα! Είναι ο τρόπος μου να μη νοιώθω ποτέ μοναξιά... ο τρόπος μου να παραμένω άνω θρώσκοντας κι ευγνώμων για όλα!»
Ώρες επίσκεψης: 18:00-21:00

Βιογραφικό

Η Μαρία Σκιαδοπούλου Μεσημέρη, γεννήθηκε το 1959, στην Κέρκυρα. Ασχολήθηκε με την Ζωγραφική - ως αυτοδίδακτη - ελαιογραφίες, ακουαρέλες, σχέδιο, προσωπογραφίες αλλά και σε διαφορετικές τεχνικές και υλικά, π.χ , βυζαντινή αγιογραφία, ζωγραφική σε ξύλα, κεραμίδια κλπ.  Έλαβε μέρος σε ομαδικές εκθέσεις, στην Αναγνωστική Εταιρεία, στην Δημοτική Πινακοθήκη Κερκύρας, στο CORFU PALACE, όπως επίσης και τέσσερις εκθέσεις στο Δημοτικό Θέατρο. Συμμετείχε στο τριήμερο Σαλόνι Πολιτισμού: Τεχνών (επ) ανάστασης, στο Καφέ Βιβλιοπωλείο Πλους καθώς και σε ομαδική της ΕΙΚΕ στον χώρο του καφέ Sette Venti. Το 2014 είχε την πρώτη ατομική της Έκθεση στον τότε χώρο της ΕΙΚΕ, στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη. Την ίδια χρονιά εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο ποιητικού λόγου, με τίτλο: «Επί χάρτου...ποιώντας». Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών.




ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.