Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποκριάτικη γιορτή Γυναικών Κεντρικής και Βόρειας Κέρκυρας

Ομάδες Γυναικών Κέρκυρας
26 Φεβρουαρίου 2023 / 13:44

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου γέμισε από παιδιά όλων των ηλικιών που έπαιξαν και χόρεψαν

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε στις 24/02 η χριστουγεννιάτικη γιορτή των Ομάδων Γυναικών Κεντρικής και Βόρειας Κέρκυρας της ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας) όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση που εξέδωσε ενώ απηύθυνε και κάλεσμα για το συλλαλητήριο για την υγεία στις 02/03. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη γιορτή στις 24 Φλεβάρη που διοργάνωσαν οι Ομάδες Γυναικών Κεντρικής και Βόρειας Κέρκυρας της ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας), σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Κέρκυρας.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου γέμισε από παιδιά όλων των ηλικιών που έπαιξαν και χόρεψαν, συχνά μαζί με τους γονείς τους! Ζωγράφισαν μάσκες και μοιράστηκαν κομμάτια από τις στολές τους, ώστε να μη μείνει κανείς παραπονεμένος. Μικροί και μεγάλοι δοκίμασαν τη ζωγραφική προσώπου και απόλαυσαν λιχουδιές φτιαγμένες με μεράκι από τις γυναίκες της ΟΓΕ και τις μαμάδες της Ένωσης.

Οι Ομάδες Γυναικών Κεντρικής και Βόρειας Κέρκυρας θα συνεχίσουμε την επαφή με τους νέους γονείς και σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο και άλλους φορείς θα διοργανώσουμε κι άλλες εκδηλώσεις και γιορτές για τα παιδιά. Σας καλούμε να είστε δίπλα μας στις γιορτές αλλά και στου αγώνες.

Την Πέμπτη 2/3, 18.30 στην Ανουντσιάτα σας καλούμε να έρθετε στο Παγκερκυραϊκό συλλαλητήριο για την Υγεία, το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας. Σας περιμένουμε για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλους μας!
 
 
Κέρκυρα 25/02/2023