Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τη Δευτέρα 31/7 η εξ αναβολής παράσταση «Ηλέκτρα» - Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

ΔΗΠΕΘΕ
28 Ιουλίου 2023 / 10:38
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Όσοι θεατές έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κανονικά, είτε στην επόμενη παράταση «Βάκχες»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας, κατόπιν συνεννοήσεως με την παραγωγό εταιρεία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η παράσταση «Ηλέκτρα» που είχε αναβληθεί, θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 21:00 στον χώρο εκδηλώσεων στις Αλυκές Ποταμού «Στον Γυαλό» (δημοτική πλαζ Αγίας Αικατερίνης).

Όσοι θεατές έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους και επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση της Δευτέρας, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κανονικά. 

Όσοι κωλύονται για οποιοδήποτε λόγο, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν είτε στην επόμενη παράταση «Βάκχες» στις 6 Αυγούστου, είτε να τα εξαργυρώσουν εκεί από όπου τα αγόρασαν (viva.gr και ticketbox).  

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.