Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγκαίνια έκθεσης «Δειλινές Αποχρώσεις- Shades of twilight»

«Δειλινές Αποχρώσεις- Shades of twilight»
10 Αυγούστου 2023 / 18:47
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στην έκθεση αυτή θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά, μία σειρά από ακουαρέλες του κερκυραίου ζωγράφου και χαράκτη, εμπνευσμένες από το αέναα μεταβαλλόμενο φως και τα χρώματα του δειλινού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Παρασκευή 11/08 στην γκαλερί «Elpifos» θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης του Δημήτρη Μηλιώτη «Δειλινές Αποχρώσεις- Shades of twilight» στις 20:00.

Στην έκθεση αυτή θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά, μία σειρά από ακουαρέλες του κερκυραίου ζωγράφου και χαράκτη, εμπνευσμένες από το αέναα μεταβαλλόμενο φως και τα χρώματα του δειλινού, φιλοτεχνημένες στη διάρκεια της δεκαετίας 2013-2023. Στις μικρών διαστάσεων και εκ φυσικού (επί τόπου) συνθέσεις του αυτές, ο χώρος συναντά το χρόνο, η φύση την ψυχή, και το φαινομενικά ίδιο είναι πάντα διαφορετικό.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 11 μέχρι τις 18 Αυγούστου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από τις 19:00έως τις 23:00.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.