Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα δειλινά του κόσμου- Στιγμιότυπα από τη συναυλία Θηβαίου- Μάργαρη (photos)

ΘΗΒΑΙΟΣ-ΜΑΡΓΑΡΗΣ
26 Αυγούστου 2023 / 13:37

Η προσέλευση ήταν μεγάλη για τους δύο μουσικούς, οι οποίοι ικανοποίησαν τις προσδοκίες των θεατών για μια ξεχωριστή συναυλία

Μια υπέροχη βραδιά χάρισαν στο κοινό της Κέρκυρας, οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης, χθες 25/08 στο γήπεδο του Κερκυραϊκού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της θερινής περιοδείας των δύο καλλιτεχνών «Τα δειλινά του κόσμου» και υπήρξε η τελευταία μεγάλη συναυλία του Αυγούστου για το νησί.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη για τους δύο μουσικούς, οι οποίοι ικανοποίησαν τις προσδοκίες των θεατών για μια ξεχωριστή συναυλία. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια του Χρήστου Θηβαίου και άλλων μεγάλων δημιουργών του ελληνικού πενταγράμμου, διασκευασμένα με έμφαση στην κλασική κιθάρα του Παναγιώτη Μάργαρη. Ο διακεκριμένος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης εκτέλεσε και έξι διασκευές ελληνικών και ξένων κομματιών σολιστικά κατά τη διάρκεια του προγράμματος, εντυπωσιάζοντας το κοινό με την αρτιότητα του παιξίματός του.

Η βροχή που πλανιόταν σαν απειλή καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ήρθε τελικά μόνο με τη μορφή μερικών ψιχάλων, κάτι που δεν επηρέασε ούτε τους καλλιτέχνες ούτε και τον κόσμο που είχε μαζευτεί. Οι δύο μουσικοί έκλεισαν τη συναυλία με τον Άμλετ της Σελήνης, ξεσηκώνοντας τους θεατές.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΝΔΥΛΙΩΤΗΣ

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ