Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πραγματοποιήθηκε η Πασχαλινή Συναυλία των μουσικών συνόλων του Ιονίου Ωδείου (photos)

ΙΟΝΙΟ ΩΔΕΙΟ
21 Απριλίου 2024 / 18:26

Τα σύνολα που εμφανίστηκαν ήταν το σύνολο φλάουτων υπό την κ. Τόμπρου που εκτέλεσε ένα ατμοσφαιρικό έργο ήχου και κίνησης το οποίο εντυπωσίασε το κοινό, το σύνολο εγχόρδων υπό τον κ. Σταυρόπουλο με σολίστ τον καθηγητή Βιολοντσέλου κ. Βιδάλη και με τη σύμπραξη της σχολής μονωδίας και την τάξη της κ. Κολυτά

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε έναν κατάμεστο Duomo και με την παρουσία του Αρχιεπισκόπου-Μητροπολίτη Κερκύρας, Ζακύνθου – Κεφαλληνίας Σεβασμιωτάτου της Καθολικής Εκκλησίας κ.κ. Αλτουβά πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία σήμερα το μεσημέρι η Πασχαλινή Συναυλία των Συνόλων /του Ιονίου Ωδείου.

Τα σύνολα που εμφανίστηκαν ήταν το σύνολο φλάουτων υπό την κ. Τόμπρου που εκτέλεσε ένα ατμοσφαιρικό έργο ήχου και κίνησης το οποίο εντυπωσίασε το κοινό, το σύνολο εγχόρδων υπό τον κ. Σταυρόπουλο με σολίστ τον καθηγητή Βιολοντσέλου κ. Βιδάλη και με τη σύμπραξη της σχολής μονωδίας και την τάξη της κ. Κολυτά.

 

Στη συνέχεια, το εντυπωσιακό σύνολο κρουστών υπό τη διεύθυνση του κ. Μεταλληνού το οποίο εκτέλεσε έργα Bach, Bizet και Mascagni και τέλος το σύνολο πνευστών υπό τον κ. Θύμη το οποίο εκτέλεσε εξαιρετικού ενδιαφέροντος έργα που δεν είναι τόσο προβεβλημένα.

Πριν τη συναυλία, βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του Ωδείου ο διπλωματούχος σπουδαστής κρουστών Δημήτρης Ασπιώτης (τάξη Μάριου Μουζακίτη) για την εξαιρετική του απόδοση στις διπλωματικές του εξετάσεις.

ΦΩΤΟ@ FB ΙΟΝΙΟ ΩΔΕΙΟ