Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε την Κερκυραία Αλ. Μπαλού μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο

ΚΚΕ
11 Μαΐου 2017 / 19:49

ΑΘΗΝΑ. Ο Θ. Τζήμερος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε την Κερκυραία Αλεξάνδρα Μπαλού στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής! Μπήκε στην αίθουσα της συνεδρίασης σκίζοντας αφίσες του ΠΑΜΕ.

Όταν οι παριστάμενοι περιφερειακοί σύμβουλοι διαμαρτυρήθηκαν αντέδρασε γρονθοκοπώντας τρεις φορές -σύμφωνα με μαρτυρίες παρισταμένων (ΑΠΕ-ΜΠΕ)- την Αλεξάνδρα Μπαλού, μέλος της ΚΕ. Ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις ενώ σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την αποβολή του κ. Τζήμερου από την αίθουσα, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος. "Πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια που προσβάλει τον διάλογο και τη Δημοκρατία. Τον λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη" τόνισε ο κ. Καραμέρος. Η συνεδρίαση διεξαγόταν στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών στον Χολαργό.
«Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
Η ίδια η κα. Μπαλού προκειμένου να σταματήσει την εκτροπή της συζήτησης με τις τοποθετήσεις των συνέδρων επί του προσωπικού ζητήματος, ζήτησε να λήξει το θέμα υπογραμμίζοντας ότι το προεδρείο κατήγγειλε τον «αλήτη Τζήμερο», όπως τον χαρακτήρισε, τόσο για την επίθεση όσο και για τις αφίσες.
Την δική του εκδοχή για το περιστατικό έδωσε ο Θάνος Τζήμερος. «Εγιναν τα ακριβώς αντίθετα να δείτε το βίντεο» υποστήριξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. «Προσερχόμενος στο περιφερειακό συμβούλιο διαπίστωσα ότι στον προθάλαμο υπήρχαν αφίσες του ΠΑΜΕ. Ο δημόσιος χώρος είναι πεδίο όλων μας και όχι κομματικών, είναι πάγια θέση μου και έκανα αυτό που κάνω πάντα, ξεκόλλησα τις αφίσες, τις πέταξα και κάθισα στη θέση μου. Μετά από ένα 20λεπτο κάποιος τραμπούκος του ΠΑΜΕ διαπίστωσε ότι είχαν βγει οι αφίσες και ήρθε στη θέση μου και άρχισε να με υβρίζει πετώντας μου τις τσαλακωμένες αφίσες. Τον συγκεκριμένο τον αγνόησα. Σε λίγο ήρθε μια ομάδα στελεχών του ΚΚΕ μεταξύ των οποίων και η Μπαλού. Σηκώθηκα και τους απώθησα. Κανέναν δεν χαστούκισα, κανέναν δεν γρονθοκόπησα. Τον πρώτο που ήρθε και με προπηλάκιζε και με χτυπούσε, τον έσπρωξα πολύ δυνατά, όντως. Τώρα αν ήταν μέσα και η Μπαλού, δεν το ξέρω» είπε ο Θ. Τζήμερος.