Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Στέφανος Σιόντης και τυπικά συνεχίζει στον ΑΟΚΚ

ΑΟΚΚ
23 Μαΐου 2017 / 20:04
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το είχαμε αναφέρει αρκετές μέρες πριν, ότι ο Στέφανος Σιόντης ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΟΚΚ για ανανέωση του συμβολαίου του και τυπικά έδωσε τα χέρια με την ομάδα,

μένει η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Το τυπικό μέρος της ανανέωσης έγινε το βράδυ της Δευτέρας που μας πέρασε και μένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, που ίσως γίνει τις επόμενες ώρες.
Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε και καθιερώθηκε στον ΑΟΚΚ, ξεχώρισε και έφτασε να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ, ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος και τυπικά έλυσε τη συνεργασία του με τον ΑΟΚΚ, αφού φέτος δεν ήταν στην καλύτερή του κατάσταση, αν και είχε συνολικά 18 συμμετοχές και δυο γκολ στο πρωτάθλημα.  Μάλιστα είχε φύγει από το νησί, πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και δεν συμμετείχε τα τελευταία δυο ματς σε προπονήσεις και αγώνες. Για τον νεαρό μέσο που έχει προσφέρει πολλά στον ΑΟΚΚ υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες και δεν αποκλείεται σύντομα να έχει βρει τον νέο σταθμό της καριέρας του.
Όσον αφορά το θέμα του προπονητή στον ΑΟΚΚ, επικρατεί σιγή ιχθύος, αν και από την περασμένη βδομάδα είχαμε ενημερώσει ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος περιμένει κάποιες απαντήσεις από τον ΟΦΗ και μετά θα έκανε τις επιλογές του, με τον ΑΟΚΚ να περιμένει, αλλά να έχει έτοιμες και εναλλακτικές λύσεις. Υπάρχει χρόνος τόσο για το μεταγραφικό σχεδιασμό, όσο και για το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, που επίσημα ξεκινάει στις 19 Αυγούστου, αλλά οι άνθρωποι της ΠΑΕ, αφού έχουν ουσιαστικά κρατήσει όλους τους παίκτες που ήθελαν, τρενάρουν για λίγο το θέμα προπονητή. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια