Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φτιάχνουν μόνοι τους το γήπεδο στον Πετριτή

Αστέρας Πετριτή
23 Μαΐου 2017 / 20:10
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τελείωσε αγωνιστικά η χρονιά για τον Αστέρα Πετριτή που για πρώτη φορά στην ιστορία του κατάφερε να πάρει τον τίτλο στο νησί και να παίξει στη Γ΄ Εθνική.

Μπορεί να μην έμεινε στην κατηγορία, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Το Δ.Σ. που στο σύνολό του σχεδόν εξελέγη ξανά στις πρόσφατες εκλογές, πέραν του αγωνιστικού, κοιτάει να φτιάξει και το γήπεδο, που αν είχε άδεια και το χρησιμοποιούσε ο Αστέρας στους αγώνες πρωταθλήματος, σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα αποτελέσματα.
Είχε πάρει μια υπόσχεση για ένα κονδύλι περίπου είκοσι χιλιάδων ευρώ από την ΠΙΝ για έργα στο γήπεδο, αλλά αυτά είναι «ψίχουλα» μπροστά σε αυτά που χρειάζεται και ονειρεύεται η διοίκηση να κάνει. Έτσι με πολύ μεράκι και προσωπική δουλειά, τα μέλη του Δ.Σ. και οι φίλοι της ομάδας (Piranhas) «στρώθηκαν» στη δουλειά και κάνουν εντατικά εργασίες στο κομμάτι της επέκτασης των αποδυτηρίων αρχικά, αλλά και πολλά άλλα ώστε να κάνουν στολίδι το γήπεδό, τον χώρο που τα παιδιά του χωριού θα συνεχίσουν την παράδοση, να προπονούνται και να στελεχώνουν την ομάδα, μια ομάδα που φέτος το μεγαλύτερο ποσοστό του έμψυχου υλικού ήταν παιδιά του χωριού.
Βέβαια δεν έμειναν εκεί οι άνθρωποι του Δ.Σ., θέλουν να κρατήσουν δυνατή και ανταγωνιστική την ομάδα και εδώ και μέρες έκαναν συζητήσεις με τους παίκτες, κυρίως αυτούς που φέτος μετακόμισαν στην ομάδα για να αγωνιστούν στη Γ΄ Εθνική, ενώ συζήτηση έκαναν και με τον τεχνικό Γιάννη Χονδρογιάννη, με τον οποίον είναι πολύ ευχαριστημένοι. Βέβαια το πρωτάθλημα τελείωσε πριν 3 μέρες και δεν περιμένουν απαντήσεις άμεσα, έχουν δώσει περιθώριο  κάποιων ημερών για να πάρουν απαντήσεις.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια