Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του αυστριακού κρατικού καναλιού στα Ιόνια Νησιά

Τουριστική προβολή
12 Ιουνίου 2017 / 13:26

Στο πλαίσιο των επαφών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που έγιναν κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης «Ferien» 2017 στη Βιέννη, επισκέφτηκε τα Ιόνια Νησιά

το τηλεοπτικό συνεργείο «GEUS-T.V», για λογαριασμό του κρατικού καναλιού της Αυστρίας ‘ORF III’ και συγκεκριμένα την Κέρκυρα, τους Παξούς, τους Αντιπάξους, τη Λευκάδα, το Μεγανήσι, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη (στη Ζάκυνθο είχε πάει το εν λόγω συνεργείο προ διετίας).
Η προβολή θα γίνει σε ειδική εκπομπή του “ORF III” που λέγεται “Besser Reisen”(καλύτερα ταξίδια), με video  διάρκειας 25 λεπτών περίπου και εν συνεχεία θ’ αναρτηθεί στο facebook.
Επίσης θα δημιουργηθεί ένα σύντομο video clip για τα Ιόνια Νησιά διάρκειας 3-4 λεπτών στους παρακάτω συνδέσμους: www.besserreisen και www.krone.tv/reisen.
Η δράση αυτή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων θα καταστήσει  τα Ιόνια Νησιά ακόμη πιο δημοφιλή στην Αυστριακή αλλά και γενικότερα στις Γερμανόφωνες  αγορές, αυξάνοντας και σε συνάρτηση με άλλες δράσεις τη ζήτηση του τουριστικού κοινού από τις χώρες αυτές.
Όπως υπογράμμισε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, η συμβολή των τουριστικών και ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, των υπευθύνων των μουσειακών και αρχαιολογικών χώρων  αλλά και των υπευθύνων των διαφόρων αξιοθέατων, ήταν πολύτιμη στην επιτυχία των τηλεοπτικών γυρισμάτων.