Δυο ήττες την Κυριακή, εκτός εξάδας ο ΝΑΟΚ

Στα playoff στην Πάτρα που πήρε μέρος ο ΝΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει μια από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου και να προκριθεί στην τελική εξάδα του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής

19
Ιουνίου / 2017

για να διεκδικήσει άνοδο στην  Α2. Το Σάββατο ξεκίνησε το πρωί με νίκη 9-2 τον ΝΟ Καλαμάτας, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας νίκησε 12-8 τον Έπειο Ήλιδας.
Την Κυριακή τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Το πρωί έχασε με 9-7 από τον Νηρέα Πατρών, κάνοντας ένα κακό τέταρτο οκτάλεπτο και ενώ ήταν 7-5 μπροστά στο σκορ με ένα 0-4 για την ομάδα της Πάτρας χάθηκε το ματς και ουσιαστικά η πρόκριση για την τελική φάση.

Τα οκτάλεπτα με πρώτο τον ΝΑΟΚ, να είναι: 2-1,2-1, 3-2, 0-4.
Το απόγευμα της Κυριακής έπαιξε με τον ΝΟ Λάρισας, με νίκη περνούσα στην τελική φάση, άντεξε ένα ημίχρονο με το σκορ να είναι 3-3, αλλά στην επανάληψη οι δυνάμεις εγκατέλειψαν τους παίκτες και χάθηκε με 8-5 το ματς και ταυτόχρονα η πρόκριση.
 Τα οκτάλεπτα με πρώτο τον ΝΟ Λάρισας ήταν:  3-1, 0-2, 3-2, 2-1.  

Βέβαια η έλλειψη φιλικών για καλύτερη προετοιμασία λόγω οικονομικών δυσκολιών, όπως μας τόνισε ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Καρδόνας, επηρέασαν την ομάδα και φάνηκε στα Κυριακάτικα ματς, όπου χάθηκαν στις λεπτομέρειες. 
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ