Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ρήγμα στους κόλπους του Ενιαίου Επαγγελματικού Φορέα

Τουρισμός
26 Ιουνίου 2017 / 12:21

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αδυναμία συνεννόησης και προσπάθεια «καπελώματος» επικαλούνται έξι μέλη του Δ.Σ. του Ενιαίου Επαγγελματικού Φορέα, υποβάλλοντας ταυτόχρονα την παραίτηση και διαγραφή τους από το σύλλογο.

Το θέμα των περιηγητικών λεωφορείων και οι γενικότερες συνθήκες αστάθειας στην οικονομία του νησιού, έχουν επιφέρει διαφωνίες στους επαγγελματίες του Τουρισμού.  

Στην επιστολή παραίτησής τους, οι Μυρώνης Σπυρίδων (Πρόεδρος), Προβατάς Γιώργος (Γραμματέας), Κότσης Αλέξανδρος (Ταμίας), Στέφανος Δημουλής (απλό μέλος ΔΣ), Διαβάτης Κωνσταντίνος (Α΄αναπληρωματικό μέλος) και Βαγγέλης Δημουλής (Β΄αναπληρωματικό μέλος), δηλώνουν «ρητά και αμετάκλητα την παραίτησή μας από το Δ.Σ. του Ενιαίου Κερκυραϊκού, Επαγγελματικού και Τουριστικού Φορέα. 
Επιλέον ζητάμε την άμεση και οριστική διαγραφή μας από τα μητρώα του Ενιαίου Φορέα καθώς δεν επιθυμούμε να ανήκουμε πια σε αυτόν.
Οι λόγοι της παραίτησής μας είναι η αδυναμία συνεννόησης και χάραξης κοινής στρατηγικής για τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ καθώς και η συνεχιζόμενη προσπάθεια «καπελώματος» της Δημοκρατικής συντριπτικής πλειοψηφίας από την μειοψηφία.
Η συνείδησή μας δεν μας επιτρέπει να πράξουμε οτιδήποτε θεωρούμε ότι είναι ενάντια στο κοινό συμφέρον των συναδέλφων».
Έτσι στο ΔΣ του φορέα παραμένει ο αντιπρόεδρος Χρήστος Κόκκαλης και τα μέλη Αλέκος Λιτσαρδόπουλος και Γιάννης Ζηνιάτης.