Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τι απαντά η Τροχαία στην επιστολή των πολιτών για το Σολάρι

Σολάρι
07 Ιουλίου 2017 / 11:08

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Δίνουμε καθημερινή μάχη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται από τους οδηγούς και τους επιχειρηματίες», απαντά στους διαμαρτυρόμενους πολίτες η Τροχαία.

Η απάντηση στην επιστολή Κερκυραίων συμπολιτών που απευθύνθηκαν στην Τροχαία Κέρκυρας για την άναρχη εικόνα που παρουσιάζει ο δρόμος της Εθν. Παλαιοκαστρίτσας στο Σολάρι :

«Σε απάντηση της από 20/6/2017 επιστολής-διαμαρτυρίας, υπογεγραμμένης από ομάδα πολιτών, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
1. Η υπηρεσία μας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της πραγματοποιεί καθημερινά συστηματικούς και ουσιαστικούς τροχονομικούς ελέγχους σε όλο το οδικό δίκτυο της περιφέρειάς της.Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο τμήμα της Ε.Ο. Παλαιοκαστρίτσας στο Σολάρι.
2. Από τους μέχρι σήμερα ελέγχους έχουν διαπιστωθεί και βεβαιωθεί πλήθος παραβάσεων και έχουν επιβληθεί οι κατά νόμο κυρώσεις. Παράλληλα για τις δυσλειτουργίες και τις απαραίτητες επεμβάσεις στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού έχει ενημερωθεί με σχετικά μας έγγραφα η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, για τις δικές της κατά νόμο ενέργειες.
3. Από την υπηρεσία μας καταβάλλεται καθημερινά πολύ κόπος για την τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της περιφέρειάς της και δίδεται καθημερινή μάχη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται από τις πράξεις και παραλήψεις των οδηγών και των εν γένει επιχειρηματιών, γεγονός που έχει συμβάλλει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
4. Η τροχονομική αστυνόμευση στο συγκεκριμένο τμήμα της ανωτέρω οδού θα συνεχιστεί από την Υπηρεσία μας στο πλαίσιο της της ως ανω προσπάθειας για την οδική ασφάλεια των πολιτών και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και κατά των παραβατών θα εφαρμόζεται με αυστηρότητα η κείμενη νομοθεσία.
5. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και για την ενημέρωση των υπόλοιπων πολιτών που υπογράφουν την επιστολή».