Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναχωρεί για Τέτεβεν Βουλγαρίας ο ΑΟΚΚ. Στην αποστολή και ο Σοϊλέδης

αοκκ
15 Ιουλίου 2017 / 12:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ώρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα φιλικά, έφτασε για τον ΑΟΚΚ, αφού το πρωί της Κυριακής 16 Ιουλίου, έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της ομάδας για το Τέτεβεν της Βουλγαρίας.

Εκεί, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με τους συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να ετοιμάσουν όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα, έτσι ώστε να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Υπάρχει βέβαια ο φόβος της αναβολής της έναρξης, αλλά ο προγραμματισμός της ομάδας δεν αλλάζει.
Με την αποστολή απ’ ότι φαίνεται, δε θα ταξιδέψουν 3 παίκτες, (Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος), αλλά θα ενσωματωθεί σε αυτήν ο Άρης Σοϊλέδης. Ο αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ έχει συμφωνήσει με την ομάδα και αναμένεται από ώρα σε ώρα η επίσημη ανακοίνωση. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη, απόφοιτο των ακαδημιών του Ολυμπιακού, όπου έγινε επαγγελματίας και είχε τέσσερις συμμετοχές, με θητεία μεταξύ άλλων σε ΟΦΗ, Λεβαδειακό, Νίκη Βόλου και για μία διετία στην ΑΕΚ πριν καταλήξει να παίξει με τα χρώματα της Ομόνοιας Λευκωσίας όπου είχε γεμάτη χρονιά.  
Στη Βουλγαρία η ομάδα θα δώσει και τρία φιλικά ματς με ομάδες της Σούπερ Λίγκα, που θα βρίσκονται εκεί για προετοιμασία την ίδια χρονική περίοδο. Αρχικά με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη 20/7 και το Σάββατο 23/7 με την Ξάνθη, ενώ την Τρίτη 26/7 θα δώσει το τελευταίο φιλικό με τον Πλατανιά, με βάση το πρόγραμμα που έχει.
Η ομάδα θα μείνει δυο εβδομάδες στη Βουλγαρία και στην επιστροφή της έχει προγραματιστεί φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Ιωάννινα στις 30/7, ενώ μια βδομάδα μετά (6/8) στο Αγρίνιο, θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.
Διπλές προπονήσεις έγιναν κατά τη διάρκεια όλης της βδομάδας, με τον Τουράμ, να μένει εκτός δυο μέρες λόγω ενός μικροτραυματισμού, ενώ ο Δ. Ελευθερόπουλος πέραν των «μικρών» (Ζαϊμι, Μίσκου, Μοτζοβίλα) που συνεχίζουν να προπονούνται με την ομάδα, τσεκάρει και τον 20χρονο τερματοφύλακα Δ. Κατσιμήτρο που μπορεί να αποκτηθεί σαν 3ος και όπως έχουμε αναφέρει είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες και έπαιζε στην Κ20 του Ολυμπιακού.
Αυτό όμως που καίει την ομάδα είναι τόσο η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, όσο και το θέμα Τουράμ, που μπορεί να έχει ανανεώσει συνεργασία για τα επόμενη δυο χρόνια, αλλά η Γάνδη ακόμα πιέζει. Λογικά ως το τέλος της άλλης εβδομάδας θα γνωρίζουμε την απάντηση του ΑΟΚΚ.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια