Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις Νυμφές ο Στέφανος Βλαστός

Αχιλλέας Νυμφών
15 Ιουλίου 2017 / 12:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα πράγματα για πολλές ομάδες δεν θα είναι εύκολα στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 και για το λόγο αυτό ψάχνουν παίκτες για να ενισχυθούν, αφού για τις περισσότερες το στοίχημα είναι να μείνουν εύκολα στην κατηγορία.

Όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον τρεις (ίσως και μια ακόμα) θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα και όλες οι άλλες θα δώσουν μάχη παραμονής, αφού οι διαφορές τους θα είναι αγωνιστικά μικρές, με βάση τα ως τώρα δεδομένα.
Ο Αχιλλέας Νυμφών, έκανε μια πολύ καλή κίνηση με τη συμφωνία του να αναλάβει σαν προπονητής την ομάδα ο Άκης Πανδής, ένας από τους καλύτερους που υπάρχουν στο νησί, αλλά αφού  «έχασε» τον Αγόρα, που ήταν μεγάλο επιθετικό ατού, πήρε στη θέση του τον έμπειρο Γιαννιώτη Γιώργο Μπάγια και δεν έμεινε εκεί, προχώρησε σε μια ακόμα ουσιαστική μεταγραφή, απέκτησε τον μεσοεπιθειτκό Στέφανο Βλαστό. Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:
«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΥΜΦΩΝ τον Στέφανο Βλαστό. Ο Στέφανος την περσινή σεζόν ήταν αρχηγός στην ομάδα των Μπενιτσών και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Βολίδας καθώς και αρκετών ομάδων των Αθηνών. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Αχιλλέα. Καλώς ήρθες Στέφανε».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια