Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστρέφει ο Ατρόμητος Άφρας με τον Μάρκο Αραβανή στο τιμόνι

β΄ΕΠΣΚ
15 Ιουλίου 2017 / 12:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχει μείνει εκτός πρωταθλημάτων τα δυο τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος Άφρας, μια από τις πολλές ομάδες του νησιού οι οποίες για κάποιο λόγο σταματάνε νε είναι ενεργές.

Η ομάδα της Άφρας που είχε τη δική της ωραία παρουσία στα πρωταθλήματα της Α΄ και Β΄ κατηγορίας, είχε αποσυρθεί, αλλά με «πρωτεργάτη» τον κόουτς Μάρκο Αραβανή, που ήταν παλιότερα στην ομάδα, έχει κάνει όλες τις ενέργειες για να κατέβει στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣΚ και αυτό θα υλοποιηθεί. Βέβαια υπάρχουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες όμως τρέχουν και η ομάδα με το αλογάκι στο στήθος επανέρχεται με τον Μάρκο Αραβανή να είναι ο τεχνικός και ήδη έχει γίνει η προσέγγιση κάποιων παικτών να ενταχθούν στην ομάδα, αρκετοί δε από αυτούς είναι και από την περιοχή και έχουν φορέσει και παλιότερα τη φανέλα της ομάδας.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο τεχνικός από τη Βόνιτσα έχει μεγάλη αγάπη και πάθος για το ποδόσφαιρο, δούλεψε παλιότερα και στις ακαδημίες του ΑΟ Κέρκυρα, ενώ την περασμένη χρονιά ήταν στον Κεραυνό Ποταμού, δούλεψε ώρες ασταμάτητες, αλλά οργάνωσε και ακαδημία με παιδιά της περιοχής, με πολύ προσωπική δουλειά καθάρισε και έκανε λειτουργικό ένα μικρό γηπεδάκι στον Πλάντραφο για τα παιδιά, αλλά έφυγε πριν τη λήξη του πρωταθλήματος από την ομάδα του Κεραυνού, δείχνει όμως μεγάλη διάθεση και θέληση να οργανώσει και να ξεκινήσει από την αρχή τον Ατρόμητο.
Μάλιστα η δική του «παρέμβαση» σε ότι ετοιμάζεται κρύβεται σε λίγες γραμμές στις οποίες αναφέρει:
«Σεμνά και ταπεινά, μόνο με τα απολύτως απαραίτητα και πάνω από όλα νοικοκυρεμένα επιστρέφουμε για να υπηρετήσουμε με πάθος και ψυχή το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε, χωρίς υπερβολές και μεγαλοϊδεατισμούς, για να είμαστε κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό σωματείο, για να αθληθούμε, να διασκεδάσουμε, να νικήσουμε και να νικηθούμε αλλά και για να αναπτύξουμε κοινωνικές δράσεις και να στηρίξουμε σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς τα παιδιά μας, να τα μάθουμε να αγωνίζονται και να σηκώνονται κάθε φορά που θα πέφτουν, ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους με βοήθησαν ιδιαίτερα τον φίλο μου Βασίλη Ζώτο. Επιστρέφουμε λοιπόν».