Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Βουλγαρία μετά από 10 ώρες ταξίδι ο ΑΟΚΚ

17 Ιουλίου 2017 / 18:11

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναχώρησε με πούλμαν για το Τέτεβεν της Βουλγαρίας, το πρωί της Κυριακής, η αποστολή του ΑΟΚΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στις 11 το βράδυ, έφτασε στον προορισμό της.

Με την αποστολή ξεκίνησαν από την Κέρκυρα οι Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Κολοβούρης (υπο δοκιμή), Diogo Jordao, Αναστασίου, Gomes, Σπίνουλας, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Σιόντης, Epstein, Κόντος, De Vargas, Τρεπεκλής, Diogo Kevin, Dualla, Ζορμπάς και Turam. Μαζί με την αποστολή πήγαν και από την Κ20 οι Zaimaj, Mocovilla και Misku.  
Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντιμιτρόφσκι, Γεωργακόπουλος και Γεωργίου, μια και δεν υπολογίζονται, ενώ αποθεραπεία λόγω τραυματισμού κάνουν οι Κρητικός και Παμλίδης, με αποτέλεσμα να μείνουν στο νησί όπου θα προπονούνται με τον Δ. Φραγούλη. Με την αποστολή και ο υπό δοκιμή τερματοφύλακας Ανδρέας Κολοβούρης ο οποίος αποδεσμεύτηκε 24/6 από τον Παναιτωλικό και αν πείσει θα μείνει στην ομάδα. Στη Θεσσαλονίκη ενσωματώθηκε και ο Σοϊλέδης, που από την Παρασκευή έκλεισε και έμενε η ανακοίνωσή του (αργά το Σάββατο).
Η πρώτη προπόνηση επί βουλγαρικού εδάφους, ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας, στο  πρόγραμμα υπήρχε και απογευματινή, ενώ την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό ματς με τον Απόλλωνα.
 
Συμφωνία με Φάμπιο Αλεσάντρε Σίλβα Νούνιες
 
Όμως ο ΑΟΚΚ, πέρα από την αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και στα υπόψιν είναι ο 28χρονος Τάσος Παπάζογλου που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, απέκτησε και τον 24χρονο Πορτογάλο εξτρέμ Φάμπιο Αλεσάντρε Σίλβα Νούνιες, με τον οποίο έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία και τις επόμενες μέρες θα έρθει στο νησί για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή και στη συνέχεια θα ταξιδέψει και αυτός στο Τέτεβεν.
Ο Νούνιες, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπελενένσες, στην Πορτιμονένσε έγινε επαγγελματίας το 2010, αφού πέρασε και από τις ομάδες Νέων των Πόρτο και Πάρμαως δανεικός. Το διάστημα 2012-2014 έπαιξε για την Μπλάκμπερν, μετά υπέγραψε στη Λατίνα, για να πάει στη συνέχεια στην Μπελενένσες, ενώ πέρυσι έπαιξε το πρώτο μισό της σεζόν ως δανεικός στην Τοντέλα, όπου μέτρησε 4 ματς χωρίς γκολ και ασίστ, πριν επιστρέψει στην ομάδα του τον Ιανουάριο, όπου αγωνίστηκε ακόμα 13 φορές. Είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια της εθνικής ομάδας.