Συνεδριάζει εκτάκτως το Περιφερειακό Συμβούλιο

Επιταγή 5 εκατ. € θα παραδώσει η Ρ. Δούρου από την Περιφέρεια Ατικής στην ΠΙΝ σε ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης στην σεισμόπληκτο Παλλική (Ληξούρι)

Πέντε εκατ από την Περιφέρεια Αττικής στο σεισμόπληκτο Ληξούρι. Στην Κεφαλονιά την Πέμπτη, η Ρένα Δούρου.

18
Ιουλίου / 2017

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 14:30 της Τετάρτης με τηλεδιάσκεψη και με θέματα: 5η Τροποποίηση Προσχεδίου Ετήσιου Προγράμματος Δράσης 2017 - Αποδοχές χρηματοδότησης - Κατανομή Υποέργων Έργων ΠΔΕ. Συμπλήρωση Προγράμματος Δράσεων Τουριστικής Προβολής ΠΙΝ και Περιφερειακών Ενοτήτων 2017 για παροχή σύμφωνης γνώμης από τον ΕΟΤ σύμφωνα με το άρθρο 46 του Ν.4276/2014. 6η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2017 Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.  Έγκριση εταιρικού για το LEADER Ζακύνθου. Ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης της «άτακτης διαχείρισης» στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κεφαλονιάς. Ενημέρωση για την δωρεά της Περιφέρειας Αττικής. Ενημέρωση για την παραχώρηση του παλαιού νοσοκομείου Ζακύνθου στην Π.Ε Ζακύνθου. Ενημέρωση για το καμένο αυτοκίνητο του Περιφερειάρχη. Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης.
Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε η ΠΙΝ, στην Κεφαλονιά θα μεταβεί την Πέμπτη η Περιφερειάρχης Αττικής Ρ. Δούρου προκειμένου να παραδώσει στη δωρεά των 5 εκ. στον Περιφερειάρχη, Θ. Γαλιατσάτο, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τους σεισμούς του 2014. Τα έργα αυτά θα δημοπρατηθούν και θα εκτελεστούν από τις Υπηρεσίες της ΠΙΝ.