Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην επόμενη συνεδρίαση η συζήτηση του Κανονισμού Αστικής Λειτουργίας Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας

Δημοτικό Συμβούλιο
19 Ιουλίου 2017 / 10:33
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Λόγω του προχωρημένου της ώρας, όλες οι παρατάξεις εκτίμησαν ότι πρόκειται για ένα καθοριστικό ζήτημα και θα πρέπει να υπάρχει άνεση χρόνου ώστε να ξεδιπλωθούν όλες οι πτυχές του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μονοπώληση της συζήτησης με το θέμα των κατασκηνώσεων του Δήμου, δεν αφησε και πολλά περιθώρια για να συζητηθεί ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως αυτό του Κανονισμού Αστικής Λειτουργίας, ο οποίος έρχεται μετά από ενάμιση χρόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο για να περιβληθεί τον τύπο της Κανονιστικής Απόφασης.

Λόγω του προχωρημένου της ώρας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Μουζακίτη έδωσε την επιλογή της συζήτησης στους δημοτικούς συμβούλους, καθώς το θέμα έχει περάσει ήδη από δημόσια διαβούλευση και έχει συζητηθεί ποικιλοτρόπως, ενώ πρόσφατα πήρε τη θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Με μια φωνή, όλες οι παρατάξεις, μηδέ συμβούλων της πλειοψηφίας εξαιρουμένων, εκτίμησαν ότι πρόκειται για ένα καθοριστικό ζήτημα για την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης και θα πρέπει να υπάρχει άνεση χρόνου ώστε να μπορούν να ξεδιπλωθούν όλες οι πτυχές του.
Το θέμα αποφασίστηκε να συζητηθεί στην αμέσως επόμενη, συνεχιζόμενη συνεδρίαση, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί άμεσα. 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.