Άρχισε η εγκατάσταση του δεματοποιητή (pictures & video)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οργασμός δουλειάς από το πρωί του Σαββάτου στο Τεμπλόνι. Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ είχαν προς στιγμήν κλείσει τον δρόμο, προκειμένου να επιμεληθούν τα των επικείμενων συνδέσεων

22
Ιουλίου / 2017

ενώ τα βαριά φορτηγά του εργολάβου μετέφεραν τον τεμαχισμένη συστοιχία των μηχανισμών και των μηχανημάτων, από τα οποία απαρτίζεται αυτό που συνηθίσαμε να αποκαλούμε «δεματοποιητής».  
Κι ενώ τα βουνά των σκουπιδιών στο Τεμπλόνι αγγίζουν τα όρια της συνολικής εγκατάστασης στο τσιμεντένιο πλατό, που κατασκευάστηκε κοντά στην είσοδο του άλλοτε ΧΥΤΑ, μεταφέρονται με μάλλον ικανοποιητικό ρυθμό τα κομμάτια του δεματοποιητή, που μέχρι τώρα ήταν αποθηκευμένα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΚ.
Άλλωστε όπως είχε δηλώσει στην πρόσφατη συνέντευξή του στην Ενημέρωση του Σαββατοκύριακου, και επανέλαβε έκτοτε αρκετές φορές, ο δήμαρχος Κ. Νικολούζος, ο εργολάβος έχει υποσχεθεί ότι ο δεματοποιητής θα βρίσκεται εκεί και εν λειτουργία έως το τέλος του Ιουλίου.
Η μεταφορά ξεκίνησε και το μοντάρισμα επίκειται.
Α, και το περιπολικό της ΕΛΑΣ, είδαμε να πηγαίνει πάνω κάτω, στον δρόμο προς τον ΧΥΤΑ...Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ