Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Καίει» τον ΑΟΚΚ η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού

ΑΟΚ Κέρκυρα
26 Ιουλίου 2017 / 18:16

Και τυπικά παίκτης της Κέρκυρας για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι ο Πορτογάλος Φάμπιο Νούνιες

ο οποίος υπόγραψε το συμβόλαιό του, την περασμένη Τρίτη το βράδυ. Ο 25χρονος επιθετικός έστω και για τις λίγες μέρες που θα μείνει ακόμη η αποστολή στη Βουλγαρία, θα βρίσκεται εκεί για να ενδωματωθεί με την ομάδα. Πρόκειται για την 6η φετινή μεταγραφή της ομάδας.
Στη Βουλγαρία για προετοιμασία και κυρίως να πείσει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του ΑΟΚΚ, βρίσκεται ο Ανδρέας Κολοβούρος, ο τερματοφύλακας που έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό ένα μήνα πριν. Ο 25χρονος Πατρινός φαίνεται ότι έπεισε τον Χρήστο Βάσαλο και κυρίως τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του. Έτσι αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η 7η μεταγραφή του ΑΟΚ, που θα πλαισιώσει στη θέση 1, τους Κουτζαβασίλη και Γιαννακόπουλο.
Όπως έχουμε τονίσει, ο ΑΟΚΚ «καίγεται» για έναν βασικό κεντρικό αμυντικό και πέραν του Πορτογάλου  Εμπαλό που δοκιμάζεται στη Βουλγαρία και του δόθηκε και χρόνος συμμετοχής στο φιλικό με την Ξάνθη, ίσως να αναζητήσει κάτι καλύτερο, αφού σε αυτή τη θέση θέλει έναν  έτοιμο και έμπειρο παίκτη για βασικό, αφού υπάρχουν βέβαια οι Βενέτης, Ιωάννου και ο άπειρος Γρομητσάρης, αλλά ο ΑΟΚΚ θα πάρει και 4ο κεντρικό αμυντικό.