Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Αίγιο και η Πάτρα έχουν πια την όμορφη Ελληνίδα!

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
27 Ιουλίου 2017 / 10:28

ΑΙΓΙΟ. Δούλεψε σκληρά επί χρόνια, το έκανε σκοπό της και κατάφερε να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της ζωής της. Ο λόγος για την 20χρονη Μαρία Ψηλού από το Αίγιο, που μόλις προχθές, ξεχώρισε και στέφθηκε «Σταρ Ελλάς 2017», στον ομώνυμο διαγωνισμό ομορφιάς ο οποίος έγινε στο «Aτλαντίς» του Ωρωπού Αττικής.

Η καλλονή, εντυπωσίασε σε όλα την κριτική επιτροπή που, έδειξε να δυσκολεύεται να επιλέξει μεταξύ των όμορφων κοριτσιών που έλαβαν μέρος στην πανελλήνια διοργάνωση και αποτελούσαν οι: Σπύρος Μουζακίτης, Δημήτρης Γιώτης, Αθηνά Τρανούλη, Γιώργος Καρατζάς και Αιμιλία Μαλανδράκη, ενώ ο κ. Πρεβελάκης ανακοίνωσε με ικανοποίηση τις διακριθείσες που τώρα θα συμμετάσχουν στους ανάλογους διαγωνισμούς του εξωτερικού.
Η καλίγραμμη Αιγιώτισσα έχει όμως και πολλά διαφορετικά ενδιαφέρνοντα, με πρώτο τον κλάδο των σπουδών της, αφού ήδη φοιτεί στη Φιλοσοφική του Πανεπιστημίου Πατρών, γνώσεις Tαε Κβο Ντο με ένα νταν, ενώ έχει ασχοληθεί και με το κικ μπόξιν.
Εχει ύψος 1,74, ξεκίνησε με τον τίτλο «Μις Πελοπόννησος» κι έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις μέσω πρακτορείων, ενώ πιστεύει ότι ως επαγγελματικός χώρος έχει κι αυτός καλές και κακές εμπειρίες, από τις οποίες πρέπει να κρατάς τις μεν, να ξεπερνάς τις δε και να προχωράς.