Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τον σύλλογο κατοίκων San Giacomo, o δήμαρχος

San Giacomo
03 Αυγούστου 2017 / 18:11

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τον Πολιτιστικό Σύλλογο San Giacomo συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος. Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και στη διάρκειά της ο Πρόεδρος, Αλέκος Μακρής, και τα μέλη του Συλλόγου (που ιδρύθηκε το 2015 και δραστηριοποιείται στη γειτονιά γύρω από την πλατεία Δημαρχείου της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας) συζήτησαν με το Δήμαρχο...

... τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν  την περιοχή και ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο για τις ενέργειες και το σχεδιασμό του Δήμου στα θέματα αυτά. 
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η εφαρμογή του Κανονισμού Αστικής Λειτουργίας της πόλης, η αποκατάσταση του κωδωνοστασίου της Annunziata, το κυκλοφοριακό και η στάθμευση οχημάτων, η ηχορρύπανση και η προστασία  του δημόσιου χώρου. Επίσης, ο Σύλλογος ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει, όπως π.χ. η εκδήλωση για την επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου στις 7 Οκτωβρίου.
Παρόντες στη συνάντηση, εκτός από τον πρόεδρο του Συλλόγου Αλέκο Μακρή, ήταν ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Κατσαρός, το μέλος της Διοίκησης Δημήτρης Μπαλατσινός και το μέλος του Συλλόγου Νίκος Αγάθος.