Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλο πλήγμα για τον ΑΟΚΚ... έξω 10-12 βδομάδες ο Τουράμ

ΑΟΚΚ
14 Αυγούστου 2017 / 12:11
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ήταν από τους καλύτερους κεντρικούς κυνηγούς στο περσινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ο Ροζέριο Τουράμ και όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι της χώρας ενδιαφέρθηκαν αν τον εντάξουν στη δύναμή τους, ήταν αυτός που ξεχώρισε και πέτυχε τα περισσότερα τέρματα για τον ΑΟΚΚ.

Το Δ.Σ. φρόντισε έγκαιρα να ανανεώσει το δανεισμό του για τα δυο επόμενα χρόνια και η σιγουριά ότι διαθέτει έναν εξαιρετικό και αξιόπιστο σέντερ φορ η ομάδα της έδινε μια διαφορετική δυναμική.
Όμως στον αθλητισμό υπάρχουν και τα απρόοπτα, οι τραυματισμοί και ο Ρ. Τουράμ με ένα πρόβλημα στον αστράγαλο φαίνεται να μένει έξω από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περισσότερο από δυο μήνες. Ξεκινάει το πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή 20/8 για τον ΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο και δυστυχώς δεν διαθέτει άλλο κεντρικό κυνηγό, με τον Δ. Ελευθερόπουλο να  προβληματίζεται ιδιαίτερα, πόσο μάλλον που η ομάδα έχει μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα.
Στο φιλικό του Σαββάτου 12/8 με τον ΠΑΣ δοκίμασε τη λύση του άλλου βραζιλιάνου της ομάδας του Βάρκας, αλλά άλλο Τουράμ, άλλο Βάρκας, ενώ στο τελευταίο εικοσάλεπτο πέρασε τον Ντουαλά που σίγουρα είναι η μοναδική και πιο αξιόπιστη λύση αυτή τη στιγμή. Αναγκαστικά το Δ.Σ. ψάχνει εναγωνίως να αποκτήσει ένα καθαρόαιμο εννιάρι, σε μια εποχή που βρισκόμαστε προ των πυλών της πρεμιέρας και είναι ότι χειρότερο. Όμως σε όλα βρίσκονται λύσεις και ο προπονητής του ΑΟΚ, θα προσπαθήσει αυτή τη βδομάδα να βρει την κατάλληλη για το Κυριακάτικο ματς με την ομάδα της Ν. Σμύρνης.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια