Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και επίσημα παίκτης του ΑΟΚ o Αργεντινός Bauman

ΑΟΚΚ
14 Αυγούστου 2017 / 23:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αργεντινός Jonatan Jesus Bauman είναι και επίσημα παίκτης του ΑΟΚ, αφού Δευτέρα 14/8/2017 υπέγραψε το συμβόλαιό του στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός έφτασε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Αθήνα, πέρασε από εξετάσεις και αφού όλα πήγαν καλά, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Είναι η 9η μεταγραφή μετά τους Μπαλάφα (Βέροια), Κρητικό (Απόλλων Σμύρνης), Γιαννακόπουλο (Παναθηναϊκό), Αναστασίου (Αχαρναϊκός), Βάργκας (Αουντάξ), Σοϊλέδη (Ομόνοια), Κολοβούρη (Παναιτωλικός) και Νούνες (Μπελενένσες).
Τελευταία του ομάδα η Guillermo Brown της Β΄ Εθνικής της Αργεντινής όπου ήταν βασικό στέλεχος, είναι μεσοεπιθετικός και σκοράρει αρκετά, έχει από το 2009 που έγινε επαγγελματίας γεμάτες χρονιές στις ομάδες που αγωνίστηκε και όταν προσαρμοστεί σίγουρα θα βοηθήσει πάρα πολύ.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του αργεντινού ποδοσφαιριστή Jonatan Jesus Bauman. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, γεννηθείς στις 30 Μαρτίου 1991 αποκτήθηκε ως ελεύθερος με διάρκεια συμβολαίου ενός έτους.
Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία!
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια