Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για ΔΗΠΕΘΕ και Καθαριότητα

Δημοτικό Συμβούλιο
08 Σεπτεμβρίου 2017 / 13:25

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας, στη Συνεδριακή Αίθουσα Ευαγόρας Παλληκαρίδης στο χώρο της Παλαιόπολης ή Μον Ρεπό, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί των κατωτέρω θεμάτων:

1. Διαδικασία σύναψης νέων συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την απασχόληση προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας, σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 24 του ν. 4479/2017, για λόγους δημόσιας υγείας (Εισηγητής : κ. Δήμαρχος).

2. Αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κ.Ε.Δ.Κ. (Εισηγητής : κ. Δήμαρχος).

3. Έγκριση α) της μετάβασης του κ. Δημάρχου Κέρκυρας στα Κύθηρα για τη συμμετοχή του Δήμου μας στο Θεματικό Συνέδριο με θέμα «Νησιωτική Πολιτική - Τοπική Αυτοδιοίκηση και Νησιωτικότητα», και β) της διάθεσης της σχετικής πίστωσης (Εισηγητής : κ. Δήμαρχος).

Η Συνεδρίαση κρίνεται ως κατεπείγουσα επειδή:

Για το 1ο θέμα απαιτείται η άμεση λήψη σχετικής απόφασης για την απασχόληση προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στην υπηρεσία καθαριότητας με νέες συμβάσεις.

Για το 2ο θέμα, απαιτείται η άμεση λήψη σχετικής απόφασης για την ολοκληρωμένη σύνθεση και λειτουργία του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κ.Ε.Δ.Κ.

Για το 3ο θέμα απαιτείται η άμεση λήψη σχετικής απόφασης, καθόσον οι ημερομηνίες διεξαγωγής του             Συνεδρίου, το οποίο διοργανώνεται από την Κ.Ε.Δ.Ε. και το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι οι 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2017.