Συνελήφθησαν για μαστροπεία & διευκόλυνση ακολασίας

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Μετά από έλεγχο σε κέντρο διασκέδασης στην περιοχή Λαγανά της Ζακύνθου συνελήφθησαν δύο άτομα για μαστροπεία και διευκόλυνση ακολασίας

12
Σεπτεμβρίου / 2017

Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της 8-9-2017 στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο άνδρες ελληνικής καταγωγής ηλικίας 53 και 55 ετών, για μαστροπεία και διευκόλυνση ακολασίας άλλων, εντός κέντρου διασκέδασης. Ο 53χρονος είναι υπεύθυνος λειτουργίας και ο 55χρονος υπεύθυνος υποδοχής του καταστήματος. Συγκατηγορούμενος είναι επιπλέον ένας 50χρονος Έλληνας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό γυναικών θυμάτων γενετήσιας εκμετάλλευσης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κέντρο διασκέδασης στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ότι εντός του χώρου εκδίδονταν επ’ αμοιβή γυναίκες.

Ακόμη, από την έρευνα του χώρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·  Το χρηματικό ποσό των 6.345 ευρώ

·  Μπλοκ ιδιόχειρων σημειώσεων σχετικών με τον προγραμματισμό ερωτικών ραντεβού

·  Μικροποσότητα κοκαΐνης

Περαιτέρω, συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής σε βάρος τριών ατόμων, ενός Έλληνα και δύο αλλοδαπών γυναικών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων καθώς και για στέρηση άδειας εργασίας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.