Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χαμόγελα για τη νίκη. Σοβαρότητα και δουλειά για τη συνέχεια

ΑΟΚ Κέρκυρα
13 Σεπτεμβρίου 2017 / 13:51
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού έχει φέρει ηρεμία και χαμόγελα στον ΑΟΚ, αλλά προπονητικό τιμ και παίκτες, ξέρουν ότι μεγάλη αξία θα έχει επίσης,

ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη επί του Πλατανιά. Βαθμοί με ομάδες πέραν των τεσσάρων μεγάλων είναι αυτοί που σου δίνουν αβαντάζ για παραμονή στην κατηγορία και ο ΑΟΚ θα πάει με αυτό το σκεπτικό για να πάρει κάτι από το ματς στα Περιβόλια. Η ώρα των πανηγυρισμών έχει περάσει και πλέον χρειάζεται δουλειά και σοβαρότητα από όλους για να υπάρξει καλύτερη συνέχεια.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ετοιμάζει την ομάδα γνωρίζοντας τις δυσκολίες του Κυριακάτικου ματς στην Κρήτη, πόσο μάλλον όταν ο Πλατανιάς είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα έχει ήττα στην πρεμιέρα στο γήπεδό του από την Ξάνθη. Για έναν ακόμη αγώνα, σίγουρα δεν θα έχει στην αποστολή τον Τουράμ, ο οποίος μετά το χειρουργείο, κάνει ατομικές προπονήσεις ώστε να επανέλθει σιγά-σιγά, αλλά δεν είναι έτοιμος να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Θα χρειαστούν κάποιες μέρες και όλοι ευελπιστούν ότι τη μεθεπόμενη Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, θα μπορέσει να είναι στην αποστολή.

Ο Πλατανιάς θα έχει μια σημαντική απουσία αυτή του  Αφρικανού αμυντικού Ντικαμονά που έχει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό από το ματς με τον Λεβαδειακό, έγινε αλλαγή και όπως διέρρευσε ήδη έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός για 4 - 6 εβδομάδες. Ωστόσο προβλήματα έχουν και οι Κρος και Στάμου που ακόμα κάνουν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Ομπερχάουζερ που ακολουθεί θεραπεία. Βέβαια, λίγη σημασία έχουν όλα αυτά, και το ξέρει και ο Βοσνιάδης αλλά και οι παίκτες του.

 

Από 20€ ως 50€ τα εισιτήρια

 

Κάπως αλμυρή είναι η τιμή των εισιτηρίων για το ματς στα Χανιά, αφού ο Πλατανιάς όρισε τιμές από 20 ως 50€ και από την Πέμπτη ξεκινάει η προπώληση.

 

Κινήθηκε για Λόπες    

 

Ο ΑΟΚΚ έψαχνε έναν κεντρικό αμυντικό, που δεν κατάφερε να αποκτήσει την περίοδο των μεταγραφών, κινήθηκε αυτές τις μέρες και υπήρξαν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Νούνο Λόπες. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός με θητεία σε Εστορίλ και Απόλλων Λεμεσού, βρισκόταν σε συζητήσεις με την Κέρκυρα αλλά τελικά δεν προέκυψε «γάμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 

Παραπέμπεται ο Παπαδόπουλος

 

Ο παρατηρητής Γιώργος Τάπρατζης έβαλε χαμηλό βαθμό στον Γιάννη Παπαδόπουλο για τη διαιτησία του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν τόσο για κόκκινη κάρτα στον Γρομητσάρη στο 10΄ λεπτό, όσο και για πέναλτι στον Καμπέσας στο 88' και οι πληροφορίες λένε ότι παραπέμπεται και θα τιμωρηθεί. Το είδαμε και αυτό, να θεωρείται ότι μια ομάδα μεγάλη όπως ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε κόντρα σε μια του βεληνεκούς του ΑΟΚΚ. 

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια