Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προετοιμάζεται αλλά δεν προλαβαίνει ο Τουράμ

ΑΟΚ Κέρκυρα
14 Σεπτεμβρίου 2017 / 14:11
Σπύρος Πίκουλας

Λένε ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και αυτό ίσως το τηρήσει ο Αλέκος Βοσνιάδης στο ματς στα Περιβόλια των Χανίων, κόντρα στον Πλατανιά.

Άλλωστε, τα κατάφερε πολύ καλά η ενδεκάδα που χρησιμοποίησε, όπως και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως αλλαγή. Όπως μάλιστα τόνισε έβαλε παίκτες αθλητικούς, να μπορούν να είναι ευκίνητοι, να τρέχουν, να πιέζουν και δικαιώθηκε. Παρόλα αυτά,  όπως τονίζει και στους παίκτες του, άλλο Παναθηναϊκός και άλλο Πλατανιάς.

Η μεν ομάδα της Αθήνας θα έπαιζε υποχρεωτικά επιθετικά, δεν είχε άλλες επιλογές, με το μειονέκτημα της ομοιογένειας που είχε λόγω των πρόσφατων μεταγραφών που έκανε και χρησιμοποιήθηκαν από τον Ουζουνίδη, όμως ο Παράσχος είναι άλλο στυλ προπονητή και η ομάδα του τελείως διαφορετική από τους «πράσινους». Έτσι θα πρέπει να προσαρμόσει συστήματα και αγωνιστικό πλάνο στον νέο αντίπαλο.

Όπως έχουμε ξαναγράψει ο Βραζιλιάνος κεντρικός κυνηγός, Ροτζέριο Τουράμ, μετά την επέμβαση που έκανε ξεκίνησε αποθεραπεία και ελαφριές προπονήσεις από 9/9, αλλά δεν έχει μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούςακόμα. Ο γιατρός της ομάδας κ. Κοσκινάς που ήταν στο χειρουργείο και ο φυσικοθεραπευτής κ. Ραψωμανίκης, έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και θεωρείται απίθανο να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Πλατανιά και δε θα ρίσκαρε κανείς τους, όπως και ο Αλ. Βοσνιάδης να χρησιμοποιηθεί με κίνδυνο κάποιον επιπλέον τραυματισμό. Άλλωστε ακολουθούν δυο εντός έδρας ματς με Λεβαδειακό και Ξάνθη, τα οποία θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει ο ΑΟΚ, αφού είναι στα μέτρα του και σε αυτά ο Τουράμ θα είναι περισσότερο χρήσιμος.

 

Σφυρίζει ο Στυλιάρας

 

Έναν γνωστό διαιτητή από την Αιτωλοακαρνανία όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ για το ματς του  ΑΟΚ στα Χανιά με τον Πλατανιά. Πρόκειται για τον Στυλιάρα, ο οποίος είναι από τους καλύτερους της κατηγορίας, δεν κοιτάει έδρες, προσπαθεί να παίξει 50-50 αλλά μετά τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στην Κέρκυρα, στο 1-0 της Κυριακής και την παραπομπή του ρέφερι, ο καθένας μπορεί να σκεφτεί διαφορετικά.

Ο Στυλιάρας ήταν αυτός που το 2009, ανερχόμενος τότε, είχε σφυρίξει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ερασιτεχνών, ανάμεσα σε Πανασπροπυργιακό και Βολίδα, με την ομάδα της Βολίδας να κατακτά το κύπελλο με 4-3 και ο οποίος στο 90΄ δε δίστασε να δώσει πέναλτι υπέρ της Βολίδας με το οποίο σκόραρε και πήρε το κύπελλο. Βοηθοί του θα είναι ο Νικολακάκης (Ηρακλείου), ο Απτόσογλου (Αθηνών) και 4ος ο  Φουκάκης (Ηρακλείου).

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια