Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα Περιβόλια για αποτέλεσμα ο ΑΟΚΚ κόντρα στον Πλατανιά

ΑΟΚ Κέρκυρα
15 Σεπτεμβρίου 2017 / 13:27
Σπύρος Πίκουλας

Πολλές φορές, μια μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα χάνει την αξία της αν δε συνοδεύεται και με άλλες μεγάλες ή μικρές επιτυχίες.

Ο ΑΟΚ, με τις δάφνες από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, θέλει να διατηρήσει την καλή εικόνα και την ανεβασμένη ψυχολογία παικτών και φιλάθλων, στοχεύοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα στα Περιβόλια Χανίων κόντρα στον Πλατανιά που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 17/9 στις 18:15.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν προτίθεται να κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με αυτό που αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, ίσως και να ξεκινήσει με τους ίδιους, δεδομένου ότι έχουν τα στοιχεία που χρειάζεται και αυτό το ματς, αφού το σίγουρο είναι ότι ο Πλατανιάς θα θελήσει πάση θυσία τη νίκη και θα παίξει επιθετικά όπως ο Παναθηναϊκός. Έτσι, ο ΑΟΚ θα χρειαστεί παίκτες με πολλά τρεξίματα, με διάθεση για πίεση ψηλά και ταχύτητα στην επίθεση, εκεί όπου θα στηρίξει το σχέδιο σκοραρίσματος με την κόντρα επίθεση.
Λογικά θα ξεκινήσουν οι Γιαννακόπουλος στο τέρμα, Σπίνου, Σοϊλέδης, Ιωάννου, Γρομητσάρης στην άμυνα, Σιόντης και Μπαλάφας αμυντικά χαφ, Γκόμεζ και Επστάιν στις πτέρυγες και ο Ντουαλά πίσω από τον προωθημένο Παμλίδη. Βέβαια, θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Αρτυματάς και στην περίπτωση αυτή θα θυσιαστεί ή ο Γρομητσάρης περνόντας στο κέντρο της άμυνας ο Σιόντης ή ο Μπαλάφας, ή ακόμα μπορεί να μείνει έξω ο Γκόμεζ και να παίξει με τρία αμυντικά χαφ (Σιόντη, Μπαλάφα, Αρτυματά) για ακόμα καλύτερη ανασταλτική λειτουργία.
Από την άλλη ο Παράσχος μπορεί να πολογίζει στους Κρος και Στάμου που ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, ενώ και ο Σινγκ μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα είναι έτοιμος, ενώ με οι Ντικαμονά και Ομπερχάουζερ συνέχισαν την θεραπεία τους και θα απουσιάσουν.
Διαιτητής του ματς θα είναι ο Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας), με βοηθούς τους Β. Νικολακάκη (Ηρακλείου) και Ι. Απτόσογλου (Αθηνών)

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
 
Σάββατο 16/9
Λεβαδειακός – Ξάνθη 16:00
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 18:15
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρ. 20:30
 
Κυριακή17/9
Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμ. 16:00
ΑΕΛ – Ατρόμητος 18:15
Πλατανιάς – Κέρκυρα 18:15
Λαμία – ΑΕΚ 20:30
 
Δευτέρα 18/9
ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 19:00 
 
Βαθμολογία

ΑΕΚ                                        7
Ολυμπιακός                         7
Πανιώνιος                            7
ΠΑΣ Γιάννινα                       5
ΠΑΟΚ                                     5
Ξάνθη                                   5
ΠΑΣ Λαμία                           4
ΑΟΚ Κέρκυρα                      3
Λεβαδειακός                       3
Ατρόμητος Αθηνών            3
Απόλλων Σμύρνης              2
Πλατανιάς                            2
Παναιτωλικός                     2
Αστέρας Τρίπολης             1
ΑΕ Λάρισα                            1
Παναθηναϊκός                    0
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια