Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Eντυπωσιακό 7-0 της Λευκίμμης επί του Αχιλλέα Νυμφών

ΑΕ Λευκίμμης
16 Σεπτεμβρίου 2017 / 17:51
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο φετινός αγώνας Αλληλεγγύης της ΕΠΣΚ (Σούπερ Καπ) είχε ένα μεγάλο φαβορί την ΑΕ Λευκίμμης κόντρα στον Αχιλλέα Νυμφών και επιβεβαιώθηκε αφού νίκησε εύκολα η ΑΕΛ με 7-0 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Τρίτο για το 2017 μετά από αυτό του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.
Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για την Βασίλισσα του Νότου η οποία βέβαια έχει ξεκινήσει ενωρίς προετοιμασία, με προγραμματισμό  να είναι έτοιμη στις 17/9 τότε είχε οριστεί η πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής (πήγε τελικά για 1/10), σαφώς ποιο ποιοτική, ποιο προπονημένη με ποιότητα, δεν βρήκε αντίσταση από τον Αχιλλέα. Έναν Αχιλλέα που προσπάθησε φιλότιμα, λογικό είναι να μην έχει λύσεις, άλλωστε και μόνο η συμμετοχή για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ένα τέτοιο ματς είναι κέρδος για την ομάδα των Νυμφών.

Το ματς δεν χωράει κριτικής, το σκορ άλλωστε δείχνει την εικόνα του, η ΑΕΛ θα μπορούσε να πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα σε ένα ματς που είχε κριθεί από το α΄ ημίχρονο όταν και το σκορ είχε γίνει 3-0.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το σκορ άνοιξε στο 11΄ ο Θεοδωράκης με εκτέλεση φάουλ και σε δική του σέντρα από κόρνερ στο 35΄ ο Λεπενιώτης με κεφαλιά έκανε το 2-0, για να κλείσει το ημίχρονο με ένα γκολ του Γεωργοπάλη στο 43΄, που αξιοποίησε πάσα του Τσεβανέδη. Στο β΄ μέρος ο Τσέβα-γκολ στο 61΄ και 67΄ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 για να έλθει ο Λεπενιώτης που αποκτήθηκε πριν λίγα εικοσιτετράωρα στο 78΄, να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Γεωργοπάλη  που έκανε το 6-0, ενώ ο Τσεβανέδης δυο λεπτά πριν το τέλος του ματς πέτυχε χατ-τρικ και το 7-0.

Διαιτητές: Γιούργας Κ., Σκορδίλης, Βραδής.
ΑΕΛ: Βάρελης, Βούλγαρης,, Βασιλάκης, Σεντεμέντες, Γεωργοπάλης, Αναστασιάδης, Σαμουιλίδης, Θεοδωράκης, Τσεβανέδης, Γαστεράτος, Κριστόφ (έπαιξαν και οι Πανταζής, Κουλούρης, Κουρής, Λεπενιώτης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Χανδρινός, Κότσης, Μπάρντι Α., Ε., Ρίζος, Παναγιωτίδης, Λαγοπάτης, Μεταλληνός, Βοντετσιάνος, Μπάγιας, Τσενεμπής Β. (έπαιξαν και οι Μαρίστας, Ρίζος Β., Μπάνος).
 
 
Στ 5΄ κεφαλιά Γαστεράτου λίγο έξω
35΄ μός ο Αναστασιάδης πάνω στο Χανδρινο το σουτ
41΄ φάουλ Θεοδωράκη διώχνει τελευταία στιγμή ο Χανδρινός η μπάλα στο δοκάρι
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια