Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύσκεψη του ΣΕΤΕ στην Κέρκυρα - αντιδράσεις ξενοδοχοϋπαλλήλων

ΣΕΤΕ
17 Σεπτεμβρίου 2017 / 17:32

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κλειστή συνάντηση εργασίας της διοίκησης του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Imperial.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΣΕΤΕ ο. πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Α. Ρέτσος, και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΤΕ θα βρίσκονται στην Κέρκυρα την Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 στις 13:00 προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τον τομέα του τουρισμού στα Ιόνια Νησιά.

Με αφορμή την έλευση της διοίκησης  του ΣΕΤΕ στην Κέρκυρα, ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε στάση εργασίας από τις 7.00 έως τις 12.00 το πρωί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9.00 το πρωί στο Μουσικό Σχολείο (Τζάβρου). 
Σε κλειστή συνάντηση εργασίας για θέματα τουρισμού Ιονίων νήσων καλεί η διοίκηση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Imperial. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΣΕΤΕ ο. πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Α. Ρέτσος, και τα Μέλη του ΔΣ του ΣΕΤΕ θα βρίσκονται στην Κέρκυρα την Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 στις 13:00 προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τον τομέα του τουρισμού στα Ιόνια Νησιά. Διαβάστε περισσότερα στο Corfu Tv News - http://corfutvnews.gr