Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πολύ καλός ο ΑΟΚΚ 0-0 με Πλατανιά στα Χανιά

ΑΟΚΚ
17 Σεπτεμβρίου 2017 / 18:27

ΧΑΝΙΑ. Όρθιος στάθηκε στην Κρήτη ο ΑΟΚ Κέρκυρα, πήρε πολύτιμο βαθμό στα Χανιά από τον Πλατανιά σε ένα ματς που τελείωσε 0-0.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης στηρίχθηκε στους έντεκα παίκτες που ξεκίνησαν με τον Παναθηναϊκό και δικαιώθηκε, έστησε την ομάδα πολύ σωστά, στο αμυντικό κομμάτι πήρε άριστα, ενώ με λίγη προσοχή θα μπορούσε να επιστρέψει με τη νίκη από την Κρήτη.
Ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος στο α΄ μέρος και είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες με Επστάιν στο 28΄ και Ντουαλά δέκα λεπτά αργότερα να πάρει κεφάλι στο σκορ, ενώ δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους.
Στην επανάληψη ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του ΑΟΚ, έτσι ως το 70΄ δεν απειλήθηκε ο Γιαννακόπουλος. Όμως στο τελευταίο εικοσάλεπτο πίεσε περισσότερο η ομάδα του Γ. Παράσχου, αλλά όταν χρειάστηκε ο Γιαννακόπουλος ήταν εκεί, ενώ ο ΑΟΚ μπορούσε να κλέψει το ματς αλλά ο Γκόμεζ στο 82΄ από πάσα του Σοϊλέδη έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.  

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Απτόσογλου (Αθηνών)
Πλατανιάς (Γ. Παράσχος): Κοκκάλας, Στάθης, Καρυπίδης (41' Δημούτσος), Πριντέτα, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς (77' Γκρζέλτσακ), Ντεβέσα, Κοροβέσης (82' Στοϊτσεφ), Ενσικουλού, Μπούτνικ
ΑΟΚ Κέρκυρα (Αλ. Βοσνιάδης):  Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Ιωάννου (46' Αρτυματάς), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Μπαλάφας, Γκόμες, Ντουάλα (69' Ζορμπάς), Επστάιν (89' Κόντος), Παμλίδης