Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα 1 Οκτωβρίου για την ΑΕΛ με Θεσπρωτό

Γ΄ Εθνική
18 Σεπτεμβρίου 2017 / 15:18
Σπύρος Πίκουλας

ΑΘΗΝΑ. Έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή τη Δευτέρα το μεσημέρι η κλήρωση για τους 8 ομίλους του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής της περιόδου 2017-2018.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων σε συνεδρίασή της, έκανε αποδεκτά τα αιτήματα συμμετοχής των σωματείων ΑΕΠ Ηρακλής και ΑΕ Καρδίτσας, τα οποία τοποθέτησε στον 2ο όμιλο, καθώς και το αίτημα αποχώρησης του σωματείου Ποσειδών Νέων Πόρων, που επίσης είχε τοποθετηθεί στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.
Το κερκυραϊκό ενδιαφέρον στρέφεται στον 3ο Όμιλο όπου το νησί θα έχει εκπρόσωπο τη Βασίλισσα του Νότου, την ΑΕ Λευκίμμης. Η ομάδα του Ι. Σφακιανάκη θα ξεκινήσει με αγώνα εντός έδρας, κόντρα στον γειτονικό Θεσπρωτό,  μια καλή και δύσκολη ομάδα. Μάλιστα οι δυο ομάδες συναντήθηκαν πριν από έναν μήνα περίπου σε φιλικό ματς στην Ηγουμενίτσα, όπου η ΑΕΛ είχε χάσει 2-0.
Τη 2η αγωνιστική η ΑΕΛ παίζει στην Αμφιλοχία και στη συνέχεια εντός έδρας με Σκουφά Κομποτίου, ακολουθεί την 4η αγωνιστική ο Αστέρας Παραποτάμου εκτός έδρας και μετά παίζει με Πανλευκάδιο εντός και ΑΕΠ Καραγιαννίων εκτός. Την 8η αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Τηλυκράτη και την 9η θα πάει στο Αμύνταιο να παίξει με τον Ερμή. Ακολουθεί το ρεπό της και την 11η αγωνιστική πάει στη Φιλιππιάδα να αντιμετωπίσει τον Εθνικό, ενώ ακολουθούν δυο ματς εντός για το κλείσιμο του Α΄ γύρου με την Καστοριά στις 10/12 και τη Δόξα Κρανούλας.
 
Η 1η αγωνιστική (1/10, 16:00)
 
ΑΕΠ Καραγιαννίων - Αστέρας Παραποτάμου
Πανλευκάδιος - Σκουφάς Κομποτίου
Καστοριά - Ερμής Αμυνταίου
Μακεδονκός Φούφα - Ν. Αμφίλοχος
Δόξα Κρανούλας - Τηλυκράτης
Λυκίμμη - Θεσπρωτός
Ρεπό: Εθνικός Φιλιππιάδας
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια