Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας (video)

1ος Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας
21 Σεπτεμβρίου 2017 / 10:39

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του 1ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

Συνέντευξη τύπου έδωσαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος, η Πρόεδρος του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, Λίνα Ρούσσου και ο εκπρόσωπος της εταιρείας StreetRun, Ευάγγελος Παπαποστόλου. Τον αγώνα διοργανώνουν ο Δήμος Κέρκυρας και ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
 
Ο Δήμαρχος, Κώστας Νικολούζος, τόνισε ότι πρόκειται για εξαιρετική προσπάθεια που ελπίζει ότι θα αγκαλιαστεί  από όλους και οι αγώνες θα έχουν την αναμενόμενη επιτυχία. «Είναι ένα σημαντικό γεγονός» είπε «που επιδιώκουμε να γίνει θεσμός και ο αγώνας να ενταχθεί στο διεθνές καλεντάρι. Η Κέρκυρα διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία  μιας τέτοιας διοργάνωσης. Η συμμετοχή δρομέων έως τώρα είναι ικανοποιητική, ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάζονται  για την υλοποίηση της προσπάθειας και εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ».

Η Πρόεδρος του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, Λίνα Ρούσσου, ευχαρίστησε τους φορείς και τους μεμονωμένους εθελοντές που συμβάλλουν στην οργάνωση  του Ημιμαραθώνιου, επανέλαβε πως η συμμετοχή είναι ικανοποιητική, με αθλητές από την Κέρκυρα, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, και υπογράμμισε  πως οι δηλώσεις συνεχίζονται. «Σας περιμένουμε όλους» κατέληξε «ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ  και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ».

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας StreetRun, Βαγγέλης Παπαποστόλου, τόνισε πως ο Ημιμαραθώνιος θα είναι μια γιορτή του αθλητισμού με   νικητές όλους όσοι συμμετάσχουν σε αυτόν. Ενημέρωσε πως οι εγγραφές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 1000, ενώ 400 είναι μέχρι τώρα οι εγγραφές των μαθητών για τους αγώνες των 3 χλμ και του 1 χλμ.  Αναφέρθηκε στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν   την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα  και τόνισε ότι η διοργάνωση υποστηρίζεται από τους περισσότερους θεσμικούς φορείς της Κέρκυρας, στους οποίους απευθύνθηκαν οι διοργανωτές,  και στηρίζεται από πολλούς εθελοντές, ενώ θα έχει   εξαιρετική υγειονομική κάλυψη. «Πιστεύουμε» είπε «πως η διεξαγωγή του 1ου Ημιμαραθώνιου Κέρκυρας  θα είναι επιτυχής και θα δικαιώσει τις  προσπάθειες μας».