Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κύπελλο ΕΠΣΚ: Πέρασαν τα φαβορί… όλες οι ομάδες της Α1

ΕΠΣΚ
23 Σεπτεμβρίου 2017 / 20:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέντε παιγνίδια είχε το Σάββατο για την α΄ φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΚ και τα φαβορί πέρασαν όλα. Ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου,

ο Κρόνος Αργυράδων νίκησε τον Μ. Αλέξανδρο στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι με 2-0, με σκόρερ τον Γραικό στο 22΄ και τον Κυριζάκη στο 40΄.
Ο Οδυσσέας Αυλιωτών δεν βρήκε αντίσταση από τον Ατρόμητο Άφρας που επέστρεψε στα τοπικά πρωταθλήματα φέτος, είναι λογικό αφού η ομάδα της Άφρας δημιουργήθηκε τον τελευταίο μήνα. 

Στις Καρουσάδες ο Αχιλλέας Νυμφών, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο α΄ μέρος στην επανάληψη με τρία γκολ του Μπάγια πήρε την νίκη πρόκριση με 1-3 από τν Αυγερινό Βαλανειού. 

Στο Περιβόλι η Αναγέννηση που είναι δυο κατηγορίες πάνω από τον Κεραυνό Δραγωτινών τον νίκησε με 4-1 και προκρίθηκε. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι  Μίαρης Κώστας, Μίαρης Νίκος, Μίαρης Χάρης και Βάσιος Κώστας.
Τέλος στο πιο χορταστικό ματς της ημέρας, αφού είχε επτά τέρματα, ο Εθνικός Περουλάδων νίκησε με 5-2 τον Ηρακλή Αγ. Δέκα, ένας Εθνικός που πριν μια μέρα έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή Μπάμπη Αρβανιτάκη και δεν τον είχε στον πάγκο του.
Αποτελέσματα
Αναγέννηση – Κερ. Δραγωτινών               4-1
Μ. Αλέξανδρος – Κρόνος                          0-2         
Αυγερινός – Αχιλλέας                               1-3
Εθν. Περουλάδων – Ηρ. Αγ. Δέκα            5-2
Ατρόμητος Άφρας - Οδυσσέας                  0-4
 
Πρόγραμμα Κυριακής 24/9 ώρα 16:30
Κεντ. Αρίλλας – Ομόνοια            
Ολυμπιάδα – ΑΕ Φαιάκων         
Κοντόκαλι – Αστέρας Σπαρτ.    
ΑΕ Καναλίων – Ν. Όλυμπος
Ηρακλής Σφακερών – Παξοί       11:30
                
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια