Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημερίδα Corfood με Ηλία Μαμαλάκη

Επιμελητήριο Κέρκυρας
25 Σεπτεμβρίου 2017 / 08:33

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Οργανωτική Ομάδα του Corfu Beer Festival 2017 και τα μέλη της Corfiot Actions, σας καλούν την Τρίτη 26/9/2017 και ώρα 09:30-14:00, στην 2η ημερίδα CORFOOD

«Μεσογειακή Δίαιτα – Τοπική Γαστρονομία – Τουρισμός», μια παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο του Corfu Beer Festival 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Σπ. Δένδια στο Επιμελητήριο Κέρκυρας (Αριστοτέλους 2 & Καποδιστρίου), με συμμετέχοντες των γνωστό σεφ και δημοσιογράφο γεύσης κ. Ηλία Μαμαλάκη, την κα Τριχοπούλου (Πρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας), τον κ. Κατσαρό (Δ/ντής Τμήματος Διατροφολογίας New York College - Πρώην Πρόεδρος ΕΦΕΤ) και πολλούς ακόμα ομιλητές ειδικούς στον χώρο.

Tο CORFOOD, μια γενικότερη δεξαμενή σκέψεων και δράσεων, η οποία εκφράζει το ποιοι είμαστε, το πώς θα συνεχίσουμε και το που θέλουμε να πάμε, με μια μόνο λέξη η οποία συνδέει τον τόπο μας με την παράδοσή μας. Απευθύνεται σε όλο το φάσμα  επιχειρηματικότητας και παραγωγής του νησιού προσπαθώντας να διαμορφώσει και να χτίσει νέες αξίες σε μια αρκετά δύσκολη εποχή με στόχο να αναδείξει την τοπική – δημιουργική – παραδοσιακή κουζίνα μας συνδυάζοντας την με την διατροφή και τον πρωτογενή τομέα αλλά και τον τουρισμό.