Πτήσεις της Ryanair Ιταλία - Κεφαλονιά από το Μάρτη

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Ιταλούς για πρώτη φορά από το Μάρτη μήνα θα δεχθεί η Κεφαλονιά αφού η Ryanair προγραμματίζει πτήσεις από Bergamo από 27 Μαρτίου.

29
Σεπτεμβρίου / 2017

Το γεγονός επισημαίνει η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στο πλαίσιο των ενεργειών της στην κατεύθυνση της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.
«Η δράση αυτή, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επιτυχημένων κινήσεων της Ένωσης μας, που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην γειτονική μας χώρα, όπου έχουν καταστήσει την Ιταλική αγορά 2η μεγαλύτερη στα νησιά μας μετά την Αγγλία.
Η αεροπορική σύνδεση με την Ιταλία θα ξεκινήσει για το 2018, μετά από πολλά χρόνια, αρκετά νωρίς και συγκεκριμένα από 27 Μαρτίου (Ryanair από Bergamo). Έτσι το νησί μας θα υποδεχθεί για πρώτη φορά επισκέπτες από 3 διαφορετικές εθνικότητες (Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία) τον Μάρτη μήνα».

Στο Marcopolo TV  
 
Η πετυχημένη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης με το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Viaggi Oxte στην Ιταλία, έφερε στην Κεφαλονιά το διάστημα 19 – 21 Σεπτέμβρη την εκπομπή “Diario di Viaggio” του γνωστού στο Ιταλικό κοινό, παρουσιαστή Ciro Di Maio.

H εκπομπή προβάλλεται στο δορυφορικό, ταξιδιωτικού περιεχομένου, κανάλι Marcopolo TV με 680.000 τηλεθεατές ημερησίως. Η συγκεκριμένη εκπομπή έχει σταθερή τηλεθέαση πάνω από 120.000. Εκτός από την προβολή που θα γίνει εντός του μήνα Οκτώβρη με επαναλήψεις τον Μάιο και Ιούνιο του 2018, θα αναρτηθεί στα social media του Marcopolo Tv και της εκπομπής.