Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προσπάθησε ο ΑΟΚΚ αλλά έχασε 0-2 από Ξάνθη

ΑΟΚ Κέρκυρα Ξάνθη
01 Οκτωβρίου 2017 / 18:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Κέρκυρα ήθελε στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιγνίδι της να πάει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στη Ξάνθη, αλλά στο τέλος έμεινε χωρίς βαθμό αφού η ακριτική ομάδα πήρε τη νίκη.

Το ματς ξεκίνησε με τον ΑΟΚ πιο επιθετικό, με μεγάλη ευκαιρία στο 8΄ από Παμλίδη, να ανοίξει το σκορ, με τη Ξάνθη να κάνει 1-2 αξιόλογες επιθέσεις, αλλά χωρίς σκορ να τελειώνει το ημίχρονο.

Δυνατά μπήκε ο ΑΟΚ στην επανάληψη, ο Νούνες έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει  και στη συνέχεια ο Τουράμ, με τον Μεχία στο 65΄ να ανοίγει το σκορ για την Ξάνθη. Εκεί κάπου ο ΑΟΚ έχασε τη συνοχή του, μάλιστα στο 76΄με 2η κίτρινη αποβλήθηκε ο Μπαλάφας και η Ξάνθη που κρατούσε καλά στην άμυνα, με τον Σιλά στο 85΄ έκανε το 0-2 και εκεί τελείωσε το ματς.  
Άσχημο αποτέλεσμα για τον ΑΟΚ που θα πρέπει να ανασυνταχθεί ενόψει συνέχειας, μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγο Εθνικής ομάδας και ο Α. Βοσνιάδης θα δουλέψει για να βελτιώσει κάποια πράγματα που υστερεί ο ΑΟΚΚ.   

Διαιτητής: Γεώργιος Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Α. Πήττας (Ηλείας), Ι. Κοντιζάς (Πειραιά)
ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Σιόντης, Ντιόγκο, Μπαλάφας, Αρτυματάς (46΄Βενέτης), Γκόμες, Παμλίδης, Επστάιν (43' Νούνες), Τουράμ (70' Ντουαλά).
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβαρνάς, Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά, Μεχία, Μπρίτο (87' Κάστρο), Γέντρισεκ (63' Ρότσε), Κίκε (78' Σιλά).
 
 
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια