Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μια σπουδή πάνω στον Αντόν Τσέχωφ στη Νέα Σκηνή Δημοτικού Θεάτρου

Αντόν Τσέχωφ ΔΗΠΕΘΕΚ
08 Οκτωβρίου 2017 / 17:16

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Μια σπουδή πάνω στον Αντόν Τσέχωφ». Πέντε Μονόπρακτα τα οποία θα παιχτούν στη Νέα Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, στις 20:30 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.

Τα Θεατρικά Εργαστήρια απευθύνονται σε όλους όσους θα ήθελαν να γνωρίσουν το θέατρο και να αναπτύξουν μια ουσιαστική σχέση με αυτό. 

Λειτουργούν ως μια καλλιτεχνική ομάδα, που έχει βασική αρχή την αξία της συλλογικής δράσης, με όρους συνέπειας, αυτοπειθαρχίας, συνεργασίας, συστηματικής δουλειάς και αντίληψης για κοινή δημιουργία.

Ο στόχος είναι να μεγαλώσει ο κύκλος των ανθρώπων που θα αγαπούν το θέατρο και θα το στηρίζουν, είτε ως απαιτητικοί θεατές , είτε ως ερασιτέχνες δημιουργοί, είτε ανακαλύπτοντας κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο στη συγγραφή, στη σκηνοθεσία, στην υποκριτική, ακολουθήσουν το δρόμο του επαγγελματικού θεάτρου.

Ανοίγοντας τον φετινό κύκλο των Θεατρικών Εργαστηρίων το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο της Κέρκυρας, παρουσιάζει ξανά την παράσταση του Εργαστηρίου των Ενηλίκων: Θα παρουσιαστούν τα μονόπρακτα και διηγήματα του μεγάλου Ρώσου δραματουργού: Όλια, μια ψυχούλα, Πρόταση Γάμου, Ο θρίαμβος του νικητή, Αρκούδα,Η Επέτειος.

Συμμετέχουν οι μαθητές των εργαστηρίων :  Πέγκυ Γεωργοτά, Ελπίδα Τσιριγώτη, Δέσποινα Γαγλία, Κωνσταντίνος Μαντζαβέλας, Δένια Μιμερίνη, Αλέξανδρος Κομνάς, Ειρήνη Σωτηρίου, Άρης Μανάτος, Λεωνίδας Παπουτσής, Αντώνης Μπάκολης. Σκηνοθεσία /Μουσική επιμέλεια: Ναταλία Καποδίστρια Μουσική Διδασκαλία: Αναστασία Τζιλιάνου Σχεδιασμός φωτισμού: Κώστας Βλάχος Ήχος: Βάσω Παπαγεωργίου