Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Άρης Μπατσούλης του ΟΛΚΕ, α΄αντιπρόεδρος της MedCruise

ΟΛΚΕ
17 Οκτωβρίου 2017 / 09:50

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για την Κέρκυρα και τον Οργανισμό Λιμένα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της 51ης Γενικής συνέλευσης της MedCruise

(Ένωση  Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείουκαι Μαύρης Θάλασσας) που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα 11-14 Οκτωβρίου στη Γαλλία, στην πόλη της Τουλόν.
Στις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ο Άρης Μπατσούλης, (Διευθυντής Ανάπτυξης &Υπεύθυνος Κρουαζιέρας του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας Α.Ε.) εξελέγη  SeniorVicePresident (Α’ Αντιπρόεδρος) της MedCruise με τις περισσότερες ψήφους από την ομάδα των μεγάλων λιμανιών Κρουαζιέρας της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας.  Επίσης εξελέγησαν η Θεοδώρα Ρήγα (ΔιευθύντριαΣτρατηγικούΣχεδιασμού&Marketingτου Οργανισμού Λιμένα Πειραιά)ενώ στην ομάδα μικρών Μεσογειακών λιμανιών Κρουαζιέρας ο κ. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος (Προέδρος & Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Βόλου & Γ.Γ. της ΕΛΙΜΕ). Να σημειωθεί επιπλέον ότι για πρώτη φορά και οι 3 υποψήφιοί - εκπρόσωποι των ελληνικών λιμένων θα βρίσκονται στο ΔΣ της MedCruise.
Νέος Πρόεδρος της MedCruise εξελέγη ο Ισπανός κ. Airam Diaz Pastor  από το λιμάνι της Τενερίφης.
Καθώς η MedCruise είναι από τους σημαντικότερους οργανισμούς στον τομέα στης κρουαζιέρας με πλείστες δραστηριότητες για την ανάπτυξή της στη Μεσόγειο, η εκλογή του εκπροσώπου του λιμένα της Κέρκυρας στη θέση του αντιπροέδρου της, αφενός αποτελεί αναγνώριση του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζει το λιμάνι της Κέρκυρας στον τομέα της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και αφετέρου επιτυγχάνεται η προβολή της Κέρκυρας και της επιρροής της στο κέντρο λήψεων αποφάσεων και χάραξης πολιτικής στην περιοχή.