Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπό παραίτηση τελεί ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Παιδείας Βασίλης Καββαδίας

Παραίτηση αντιδημάρχου
18 Οκτωβρίου 2017 / 09:44
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Την επιθυμία του να παραιτηθεί από όλα τα χαρτοφυλάκια και τις θέσεις του, έχει γνωστοποιήσει στο Δήμαρχο Κώστα Νικολούζο ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Τουρισμού Βασίλης Καββαδίας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την επιστολή παραίτησης έχει υποβάλλει στο Δήμαρχο ήδη από τα μέσα Σεπτεμβρίου, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ευχαριστώντας τον παράλληλα για την εμπιστοσύνη στο προσώπό του και την αγαστή συνεργασία.

Ωστόσο η παραίτηση δεν έχει ακόμα γίνει δεκτή από το Δήμαρχο, σε αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης, καθώς ταυτόχρονα με τις αντιδημαρχίες Τουρισμού και Παιδείας, η παραίτηση του Βασίλη Καββαδία, «σέρνει» και μια σειρά από άλλες θέσεις που ορφανεύουν δηλαδή τις θέσεις του Προέδρου της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής προγράμματος Leader, του πολιτικού υπεύθυνου για την ΟΧΕ (Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση) Κέρκυρας και του αντιπροέδρου της Εταιρείας Επιχειρηματικό Πάρκο Κέρκυρας Α.Ε. Ανοιχτό παραμένει αν θα «ναυαγήσει» και η «Οδύσσεια», ένα φιλόδοξο project τουριστικής προβολής για την Κέρκυρα, το οποίο είχε αναλάβει, με τη σύμφωνη γνώμη ωστόσο όλων των παραγωγικών φορέων.

Για την επιστολή παραίτησης, ο Δήμαρχος έχει ήδη ενημερώσει τα μέλη της δημοτικής ομάδας. Ο Βασίλης Καββαδίας, δεν έχει δηλώσει πρόθεση να ανεξαρτητοποιηθεί και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραμείνει δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας. 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.