Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δώρισαν «αστυνομικό» αίμα προς τιμήν του προστάτη της Αστυνομίας

αιμοδοσία
19 Οκτωβρίου 2017 / 10:35

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις εορτασμού προς τιμήν του προστάτη της Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου, με εθελοντική αιμοδοσία.

Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική από παλαιούς και νέους αστυνομικούς που θέλησαν να προσφέρουν σε όσους έχουν ανάγκη.  Η ποσότητα αίματος που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σώματος.
Επιπλέον, η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το σύλλογο «Φάρο Ζωής», όπου έλαβε δείγματα μυελού των οστών από εθελοντές αστυνομικούς.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Παρασκευή, με Θεία Λειτουργία στις 8.00 το πρωί στο παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου στο κτίριο των Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Ιουλίας Ανδρεάδη. Στις 11.00, στον ίδιο χώρο, θα γίνει Δοξολογία. Στις 11.45 ακολουθεί ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την Παρασκευή ανοίγει επίσης η έκθεση φωτογραφίας της Αστυνομίας, με τίτλο «Η Διαχρονική παρουσία της Αστυνομίας στην Κέρκυρα και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 12.00 έως τις 14.00 και από τις 17.30 έως τις 22.00.