Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με καλό καιρό η παρέλαση στη Ζάκυνθο

imerazante
28 Οκτωβρίου 2017 / 14:01

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση εβδομήντα επτά χρόνων από την επίθεση των Ιταλών κατά της Ελλάδας και του “ΟΧΙ” του ελληνικού λαού στην παράδοση της χώρας και του Αλβανικού Έπους.

Οι καλές καιρικές συνθήκες επέτρεψαν στους μαθητές πρωτοβάθμιας κα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα Σώματα Ελληνίδων Οδηγών και Προσκόπων να παρελάσουν με επικεφαλής τη Φιλαρμονική του Δήμου Ζακύνθου ενώπιον του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Ζακύνθου Σταύρου Κοντονή και των τοπικών αρχών. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για το ιστορικό γεγονός και όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία της χώρας, χωρίς να υπάρχουν κάγκελα.
 
Οι μαθητές
Χθες, Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές, τους σπουδαστές, τους προσκόπους και τους οδηγούς στο Ηρώο των Πεσόντων, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Ζακυνθίων παρουσία του δημάρχου και των προϊσταμένων εκπαίδευσης.

Δείτε το δημοσίευμα αλλά και το φωτογραφικό υλικό, στην ιστοσελίδα imerazante.gr, πιέζοντας εδώ.