Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο διευθυντής της ΜΕΘ για τη δωρεά οργάνων του 19χρονου

19χρονος
02 Nov 2017 / 11:24
Χριστίνα Γκερέκου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια μεταφέρει ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Επ. Φαρμάκης, τονίζοντας ταυτόχρονα τη σπουδαιότητα της απόφασής τους

και την ελπίδα να αποτελέσουν ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας: «Με απόλυτη νομιμότητα, άρτια επιστημονική διαχείριση και τήρηση των ηθικών αρχών, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες δωρεάς οργάνων του 19χρονου ο οποίος νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ ως τραυματίας θύμα τροχαίου. 

Οι γιατροί της ΜΕΘ ευχαριστούν όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία, διότι με την άψογη συνεργασία τους παρακάμφθηκαν οι δυσκολίες που απορρέουν από το γεγονός πως για πρώτη φορά επιχειρήθηκε από τις δομές του Νοσοκομείου μας παρόμοιο εγχείρημα.

Πρωτίστως ευχαριστούμε την οικογένεια του αποβιώσαντος, την οποίαν και θερμά συλλυπούμαστε για την απώλειά τους, ελπίζοντας πως το μεγαλείο ψυχής που επέδειξαν αυτές τις τραγικές ώρες θα απαλύνει τη θλίψη τους.
Επιπροσθέτως, η πρωτοπόρος για τα δεδομένα του τόπου ενέργεια της οικογένειας, ευχόμαστε να βρει συνέχεια, έτσι ώστε να συμβάλλει τα μέγιστα στην ένδεια οργάνων προς μεταμόσχευση που χαρακτηρίζει τη χώρα μας».

Ο Διευθυντής της ΜΕΘ
Επαμεινώνδας Φαρμάκης
Χριστίνα Γκερέκου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.