Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σούπερ Λίγκα: Έχασε πολύτιμους βαθμούς αν και καλύτερη η Κέρκυρα

ΑΟΚΚ
06 Nov 2017 / 09:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο ΑΟΚΚ έμεινε στο 1-1 με την ΑΕ Λάρισας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί ο ΑΟΚΚ να έκανε πολύ καλή εμφάνιση, να έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πάριε τη νίκη κόντρα στην Λάρισα, αλλά οι Θεσσαλοί έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς που το σκορ αδικεί την ομάδα του Αλ. Βοσνιάδη.
Ο ΑΟΚ μπήκε επιθετικά χάθηκαν ευκαιρίες με Παμλίδη, Γκόμεζ, Επστάιν και αντί να σκοράρει ο ΑΟΚ στην πρώτη φάση που έκανε η ΑΕΛ στο 33΄σκόραρε με τον Κρίσμαν. Όμως στο 38΄ο Γκόλιας ανέτρεψε τον Παμλίδη εντός περιοχής, δόθηκε το πέναλτι και ο Γκόμεζ ήταν εύστοχος για το 1-1. Ο ΑΟΚΚ φουλ επιθετικός και στο β μέρος αλλά Γκόμεζ και Παμλίδης δεν μπορούν να σκοράρουν μένει το 1-1 ως το τέλος και χάνονται δυο πολύτιμοι βαθμοί για την Κέρκυρα.
Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης
Βοηθοί: Μιχαήλ Καρσιώτης, Μιχαήλ Δημόπουλος.
ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης (40' Αρτυματάς), Μπαλάφας, Γκομές, Ζορμπάς (68' Βάργκας), Επστάιν (76' Μπάουμαν), Παμλίδης.
ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (78' Λαγός), Κρίζμαν, Ναζλίδης (85' Περόνε). 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια