Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κίνδυνος αναβολής έξι αγώνων λόγω απεργίας

Απεργιακές κινητοποιήσεις
08 Nov 2017 / 16:57
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με το θέμα του απεργιακού αγώνα των ναυτεργατών της Κέρκυρας,

ο κίνδυνος αναβολής παιχνιδιών για τις ομάδες του νησιού που αγωνίζονται με αντιπάλους εκτός Κέρκυρας είναι μεγάλος.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν αναβληθεί οι αγώνες της ομάδας ανδρών του Φαίακα που επρόκειτο να ταξιδέψει στην Κατερίνη για το ματς με τον Αρχέλαο, καθώς και του Κερκυραϊκού που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει για να παίξει στο Καναλάκι για το πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΣΚΑΒΔΕ. Μάλιστα τόσο η ΑΕ Λάρισα που ήλθε να αγωνιστεί με τον ΑΟΚ Κέρκυρα, όσο και η Λευκίμμη που πήγε να παίξει στην Κοζάνη, όπως και η ομάδα μπάσκετ του Φαίακα ταξίδεψαν με θαλάσσιο ταξί και κατάφεραν να αγωνιστούν.
Για αυτό το Σαββατοκύριακο, αν η απειλή για κυλιόμενες 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις γίνει πράξη, θα είναι στον αέρα τα παιχνίδια της Λευκίμμης με τον Τηλυκράτη, του Φαίακα (μπάσκετ Γ΄ Εθνικής) και των ομάδων χάντμπολ (ανδρών και γυναικών) του Φαίακα που αγωνίζονται για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Φυσικά και τα ματς των ΚΓΣ και Ιόνιου για το πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΣΚΑΒΔΕ, αλλά και οι αναμετρήσεις βόλεϊ της Βολίδας σε άνδρες και γυναίκες.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια