Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε ολόκληρο το νησί- Ήρθαν ενισχύσεις

ΔΕΔΔΗΕ Κέρκυρας
14 Nov 2017 / 12:11

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ικανοποιήθηκε μετά από αρκετό χρονικό διάστημα το αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων της Τ.Υ. ΔΕΔΔΗΕ Κέρκυρας, για ενίσχυση στο προσωπικό της Υπηρεσίας.

Οι ενισχύσεις είναι έκτακτες και ήρθαν με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Λευκίμμης.
Πρόκειται για εργαζόμενους της ΔΕΔΔΗΕ από τα Γιάννενα, την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα.
Σύμφωνα με τον γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΔΕΔΔΗΕ Κέρκυρας, Νίκο Σαββανή, χωρίς ηλεκτροδότηση παραμένουν αρκετές μεμονωμένες περιοχές σε ολόκληρο το νησί.
 
Ποιες είναι οι μεγαλύτερες βλάβες αυτή τη στιγμή
 
Ο κ. Σαββανής ανέφερε ότι το μεσημέρι της Τρίτης, μεγάλο δέντρο (κυπαρίσσι) έπεσε πάνω στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στους Άγιους Δέκα. Συνεργείο της Υπηρεσίας, βρίσκεται στο σημείο ώστε να επιδιορθώσει τη βλάβη το συντομότερο δυνατόν.
 
Η βλάβη που υπέστη το δίκτυο το βράδυ της Δευτέρας στην Αχαράβη και επηρεάζει αρκετές περιοχές περιμετρικά της περιοχής, θα αποκατασταθεί σήμερα το απόγευμα, όπως μας είπε ο κ. Σαββανής. Καθώς, λόγω των ενισχύσεων που ήρθαν στο νησί, κάθε απόγευμα επί ποδός βρίσκονται τρία συνεργεία και γι’ αυτό το λόγο η επέμβαση στα σημεία είναι πιο εύκολη και πιο γρήγορη.
 
Όσον αφορά στην περιοχή της Λευκίμμης, σύμφωνα με τον κ. Σαββανή, το σημαντικότερο κομμάτι της έχει πλέον ηλεκτροδότηση, ενώ παραμένουν μικρές μεμονωμένες βλάβες οι οποίες βρίσκονται στη λίστα αναμονής και θα αποκατασταθούν το συντομότερο. Προτεραιότητα για αυτούς, έχουν οι μεγάλες βλάβες που επηρεάζουν ολόκληρες περιοχές.