Πρότυπη συνεργασία για τη βιομηχανία απορριμμάτων

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων της περιφέρειας Ηπείρου, όπως διαπιστώθηκε στη χθεσινή μηνιαία συνάντηση εργασίας.

15
Νοεμβρίου / 2017

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο ειδικός γραμματέας ΣΔΙΤ Νικόλαος Μαντζούφας, η αντιπεριφερειάρχης, αρμόδια για θέματα Περιβάλλοντος και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Τατιάνα Καλογιάννη, ο γενικός διευθυντής του έργου της «ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή Α.Ε.» Νικόλαος Τσαρνάς, ο εργοταξιάρχης Κωνσταντίνος Μπάκας, ο ανεξάρτητος τεχνικός ελεγκτής Ευάγγελος Μιχαλόπουλος, ο τεχνικός σύμβουλος της Μονάδας και υπηρεσιακά στελέχη της περιφέρειας Ηπείρου. 
Την άριστη συνεργασία με την περιφέρεια Ηπείρου για την προώθηση του έργου εξήρε ο ειδικός γραμματέας ΣΔΙΤ Νικόλαος Μαντζούφας, τόσο κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας, όσο και σε δηλώσεις του. «Έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη και τα στελέχη της περιφέρειας Ηπείρου, που καταθέτουν ψυχή και επαγγελματισμό για την υλοποίηση του έργου, με τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι απόρροια μιας κοπιώδους εργασίας πολλών ετών, καθώς έχει προηγηθεί μια τεράστια προεργασία για την υπογραφή της Σύμβασης. Ο ιδιωτικός φορέας σύμπραξης σέβεται τη σύμβαση και τον δημόσιο φορέα- αναθέτουσα αρχή του έργου, το οποίο από σήμερα είναι επισκέψιμο στους πολίτες», ανέφερε.
Από την πλευρά της, η αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη ανέφερε πώς από τη συνάντηση εργασίας για την αξιολόγηση της πορείας του έργου διαπιστώθηκε ότι προχωρά σύμφωνα με το συμβατικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του. «Φορείς, Δημόσιο και ιδιωτικός τομέας καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι, θέλοντας να πετύχουμε τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Εργαζόμαστε από διαφορετικά μετερίζια με κοινό, όμως, στόχο και η συνεργασία μας αποτελεί παράδειγμα και πρότυπο προς μίμηση». 

HΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ